Egy szülő meddig verheti a gyerekét?
Figyelt kérdés
Arra gondolok, hogy mennyi idős koráig nem úgy, hogy hány lila foltja lehet.
Felnőtt vagyok és külön élek de amikor találkozunk mai napig veréssel akarnak megnevelni a szüleim. Nem igazán tudnak kárt tenni bennem de akkor is rosszul esik és próbálom őket leszoktatni.
2021. máj. 10. 01:16
2/45 anonim válasza:
Nem leszoktatni kell őket, hanem a kapcsolatot végérvényesen megszakítani az ilyen szülőknek nem nevezhető idiótákkal.
4/45 anonim válasza:
Ameddig engeded. Ha hagyod, 60 éves korodban is ütni fog.
5/45 anonim válasza:
A szülő addig verheti a gyermekét, amíg a gyermek hagyja, hogy elverjék.
Mondjuk én azt sem teljesen értem, hogy csak úgy gondolnak egyet, hogy most megruháznak, vagy valami olyat is csinálsz, amiért „járna a verés”?
6/45 anonim válasza:
Semeddig. Egyrészt bűncselekmény a gyerekbántalmazás, másrészt barbárság.
7/45 anonim válasza:
Az én szememben ez undorítóan aljas dolog!
8/45 anonim válasza:
Egyszer próbált apám megverni olyan pofont kapott hogy kiesett a fogsora meg eltörött a szemüvege. Utána már tudta hogy hányas a kabát, mukkani sem mert
9/45 anonim válasza:
Nevelő jellengő testápolásnak mindég van helye .
10/45 Katona Dius válasza:
Nem támogatom a gyerek veréssel való fenytését, de van olyan, amikor elférne. Van egy család, a gyerek el vannak kapatva, de nagyon. Pont múltkor láttam, hogy anyuka nem akart megvenni a gyereknek valami baromságot, amiért az végig nyivákolta a boltot, majd a gyerek gondolt egyet, és a bolt kellős közepén elkezdte rugdosni az anyját. Egy 13 éves gyerekről beszélünk.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!