Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Egy szülő meddig verheti a...

Egy szülő meddig verheti a gyerekét?

Figyelt kérdés

Arra gondolok, hogy mennyi idős koráig nem úgy, hogy hány lila foltja lehet.

Felnőtt vagyok és külön élek de amikor találkozunk mai napig veréssel akarnak megnevelni a szüleim. Nem igazán tudnak kárt tenni bennem de akkor is rosszul esik és próbálom őket leszoktatni.

2021. máj. 10. 01:16
1 2 3 4 5
 31/45 anonim ***** válasza:
36%
Aki kíméli botját, gyűlöli fiát, de aki szereti, idejében megfenyíti. (Példabeszédek könyve 13:24)
2021. máj. 10. 12:09
 32/45 Metionin ***** válasza:
97%
Elméletileg semeddig, gyakorlatilag addig amíg hivatalos szervekhez nem jut a dolog pl. ha tanár meglátja a foltokat és jelenti. Vagy amíg a gyerek vissza nem üt vagy el nem menekül.
2021. máj. 10. 12:12
 33/45 anonim ***** válasza:
4%
Rendőrség...rendben. És utána? Jobb lesz a gyereknek az intézetben, ahol felváltva dugja pedofil nevelő és a cigó srácok?
2021. máj. 10. 12:19
 34/45 anonim ***** válasza:
97%

Szóval te nyugodt szívvel megüthetsz egy embert, de egy ember nem üthet meg téged? Amúgy az élet nem úgy működik, hogy katonasuliba küldöd a gyereked, ha akarja ha nem. 18 évesen simán foghatja magát, s leléphet a bántalmazó közegből. Te meg egyedül fogsz öregkorodban feküdni a saját húgyodban...

2021. máj. 10. 12:24
 35/45 anonim ***** válasza:
31%
Kb oda jutottunk megint hogy minden fenyítő a körülményektől függetlenül gazember.... ennyi erővel a szilveszteri koccintókat is le lehetne alkoholistázni
2021. máj. 10. 12:31
 36/45 anonim ***** válasza:
7%

34.-nek.

"támadó közeg" Ez valami büfé-cihológia szagkönyvből van?

SENKI, én sem az ok nélküli, agyba-főbe verésről beszélek! De ha pl. hazajön piásan, vagy drogosan, miközben pontosan tudja, hogy mi a szabály, akkor ne várjon dícséretet.

És igen, a munkám során megtanultam, hogy az emberek a bunkóságból és az agresszivitásból értenek sajnos. Ha finomkodsz, akkor a szádba xarnak.

És igazad van, nem kell ütni, elég ha más módon fenyítesz, pl. volt kutya-nincs kutya.

2021. máj. 10. 12:33
 37/45 anonim ***** válasza:
97%

36-nak:

Te egy elmebeteg állat lehetsz.

2021. máj. 10. 12:45
 38/45 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat akkor jól sejtettem, hogy már abba kellet volna hagyniuk.

Régóta nem lakom velük és már 30 év körüli vagyok.

Kipróbálom, hogy pár hónapig nem beszélek velük hátha megnyugszanak.

Azon szoktak kiakadni, hogy nem szeretnék gyereket, nem iszom alkoholt, nincsen autóm, albérletben lakom és hasonló dolgokon.

2021. máj. 10. 17:25
 39/45 anonim ***** válasza:
94%
kerdezo nekem csak egy kerdesem lenne : mi a feneert tartod ezek utan a kapcsolatot a szuleiddel?
2021. máj. 10. 19:25
 40/45 anonim ***** válasza:
84%
Kedves kérdező! Mégis 30 évesen ezt hogy képzeljük el? Nekem ez elég érdekes... Hazamész, aztán jön az édes fiam told le a gatyád és elverlek mint szódás a lovát? Vagy vasárnapi ebédnél szóba kerül a gyerek, és mikor közlöd, hogy neked nem lesz beleveri a fejed az asztalba? Bocsi de egyiket sem tudom elképzelni. Amúgy, bizonyos kultúrákban (pl Amerikában is, bizonyos részeken) van olyan szokás, hogy amíg a szülővel él a gyerek, legyen akár 30 éves is, testi fenyítést alkalmaznak. De klasszikus fenekelés, nem ilyen agyba főbe verés, meg rugdosás. Báár ott is kezdenek felvilágosodni a szülők, és egyre kevésbé alkalmazzák.
2021. máj. 10. 20:27
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!