Mit gondolsz azokról a gyerekekről, akiknek a szülei autót vesznek rögtön miután megszerzik a jogsit? Te is így tennél/tettél?
Figyelt kérdés
Nem azokra gondolok, akik apa/anya autóját vezetik, miután kézhez kapják a jogsit. Jópár gazdag szülő a környéken vett már saját autót a gyerekének. A gyerek nem dolgozik, csak kap egy autót, hogy azzal menőzzön a barátainak, a facebookon, a suliban. Nem is akármilyen autót vezetnek a legtöbben akiket ismerek, drága Audi, Merci, stb. Nektek mi a véleményetek erről? Nem vagyok irigy, nekem mindegy. Csak szerintem nem szolgált rá egy 18 éves gyerek, hogy saját autót kapjon, úgy hogy nincs is félretett pénze, hanem a szülei megveszik neki. Mit gondoltok erről?2021. máj. 9. 14:00
51/64 anonim válasza:
50, nem értem mi bajod. ez egy feltételes dolog, de igen ha látom h elb.sztam és felelőtlenül viselkedik, addig nem adnék kocsit amig nem jön meg az esze.
52/64 anonim válasza:
a logikai részét nem értem. Tehát ha te elb.sztad a nevelését, akkor őt kell megbüntetni ezért?Komolyan így gondolod?
53/64 veterán vas válasza:
A kérdező talán irigy, talán bizalmatlan, bár lehet, hogy mindkettő.
Ha pl. a 18 éves gyermekemnek vásárolnék egy 6 milliós autót, a kérdező vajon milyen alapon kérdőjelezhetné meg az én döntésem helyességét?
54/64 anonim válasza:
52, en befejeztem veled..nem őt buntetem, a tobbieket vedem de hagyjuk...
55/64 anonim válasza:
52, még mindig jobb tiltani, ha duzzog is mintha saját magát es a tobbi embert veszelyeztetné, csak mert menőzni akarna.
56/64 anonim válasza:
ja..azt hittem befejezted velem...ahogy ígérted
57/64 anonim válasza:
Éjjel már nem volt energiám leírni... valld be hogy hianyoztam😅
59/64 anonim válasza:
Erről sajnos mindig az a sztori ugrik be, mikor az újgazdag osztálytársam öccse megszerezte a jogsit és kapott egy sportkocsit. Rögtön el is ment vele menőzni, felcsavarodott egy fára. Ő megúszta, az akkori barátnője pedig a helyszínen meghalt.
60/64 anonim válasza:
Az én volt osztálytársam meg egy egyszerű robogóval esett úgy, hogy meghalt. Ez nem autón és nem is annak a kategóriáján múlik (egy gyengével is lehet sajnos halálos balesetet szenvedni). Hanem azon, hogy az adott gyerek mennyire érett, megbízható. De ezt talán az adott szülő jobban el tudja dönteni, mint a kérdező, aki ismeretlenül károg irigyen és rosszindulatúan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!