Hogyan koltozzek el otthonrol ha nem engedik? Mondták tobbszor is hogy utanam jonnek es hazahoznak. Rettegek már tőlük es szinte minden nap a halálomat kívánom. Akárhova mennék el rögtön faggatni kezdenek lealacsonyítanak.
Költözz jó messzire, s ne mond meg hova. Ha mégis megtalápnak, nem vihetnek vissza 20 évesen.
De persze szedj össze pár hónapra való albi pénzt, meg a kaucióra, kajára valót, stb.
Azért meg fel is tudnád őket jelenteni, amiért feltörték a Facebook-od.
Összepakolsz és elmész. Nagykorú vagy, ha bejelentik a rendőrségen az eltűnésedet és megtalál a rendőr, akkor közlöd vele, hogy jól vagy, nem szeretnél hazamenni - ennyit fognak elmondani a szüleidnek is, a címedet már nem.
Munkád van?
Ha netán tényleg megvernek, akkor elmégy a kórházba, a balesetire és látleletet kérsz a sérüléseidről. Azzal a papírral meg szépen beballagsz a helyi rendőrségre és feljelentést teszel.
Ennyi.
Amikor nincsennek otthon, pakolj be egy bőröndbe fog a pénzed (ha van, ha nincs akkor keress munkát) és jó messzire menj, akár az ország másik végébe. Esetleg, egy új személyazonosság is segíthet, ha annyira eldurvul a helyzet, vagy a távolságtartási.
Csinálj egy másik facebook fiókot, amit használsz, hagy higgyék, hogy a régit használod...
Én osszeszednek annyi pénzt, amennyit csak tudok, de kb egy milliót.
Ha ez megvan, akkor osszepakolnek két bőröndbe mindent, amit kell. (Ha nincs bőröndöd, akkor aznap reggelre az ágy alá v vhova előkészíteni amiket majd viszel, vagy alapos listát írni, hogy tényleg csak be kelljen dobalni).
Hivnek egy taxit, elvitetnem magam a vonathoz és elmennék egy messzi városba, mit kinéztem.
Telefonomat otthon hagynám, hogy véletlen se tudjanak lekövetni.
A városban vennék ki egy szobát pár napra, addig keresnek albérletet aminek a kauciojat nem lenne gond kifizetni + lenne elég pénz meg kb 3honapra, amíg fixen találsz magadnak egy munkahelyet .
Én ezt tenném.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!