Mit gondolsz azokról a gyerekekről, akiknek a szülei autót vesznek rögtön miután megszerzik a jogsit? Te is így tennél/tettél?
Mivel még friss jogsis, vennék neki egy olcsó 300ezer ft-os autót, mondjuk egy 2000 előtti Suzuki swiftet, jó lesz tanulóautónak. Most jöhet a lepontozás, de nem jó érzés, amikor a drága audi-t megkarcolja, vagy nekitolat valaminek.
Én annak idején megkaptam a nagyapám 1300-as ladáját(nem a körlámpás, hanem a kockalámpás kiadást), és azon tökjól megtanultam vezetni, utána kaptam egy 2003-as Skoda Fabiat, és azután vettem magamnak egy Golf 5-öt.
Tehát én mindenképpen egy olcsóbb autót vennék(ez esetben mondjuk egy ladát, vagy az említett swiftet), hogyha összetöri, akkor legalább elmondhatom, hogy nem volt olyan drága, mert rosszabb lenne mondjuk egy 3milliós autót összetörni.
Nyugodtan pontozzatok le, ha valami nem tetszik, nekem ez a véleményem.
Mert a kisbabás képeken mi büszkélkedni való van? A világon kb 3milliárd ember képes rá, hogy kitoljon magából egy gyereket, nem valami egyedi skill.
Amúgy meg aki merdzsóval meg bömbössel feszít facebookon, az pont leszarja, hogy szerinted mit illik. Ők jól érzik magukat és élvezik az életet, amíg te vadidegeneknek puffogsz a neten, mert neked "elveid" vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!