Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Normális nevelés vagy én...

Normális nevelés vagy én rontottam el ?

Figyelt kérdés

Úgy érzem,hogy lányomat mindenre felkészítettem, menstruáció, betét,tampon,szex,védekezés, nőgyógyász...

Arra kértem a lányomat,hogy szóljon,hogy anya nemi életet élek,és ennyi.

Nem kell nekem beszámolni,hogy mikor,hol,hányszor.

Csak annyit,hogy van egy fiú és szeretnék vele lefeküdni, szerezzük be a szükséges dolgokat.

Mindig mondtam neki,hogy bármi van szólhat róla,azt is elmesélte,hogy vonzódik a lányokhoz is,mi történt semmi elfogadtuk,volt,hogy felhozott bemutatni egy lányt, szóval őszintén fogalmam sincs hol rontottam el,

mert ma a lányom jön haza bőg,hogy a fiú akivel szexelt nem szereti az óvszert, mert úgy nem érezz semmit, gyógyszert kiderült jó ideje nem szedi a lányom,erre terhes a fiú meg lelépett, őszintén szóval annyira mérges lettem a lányomra, úgy lekiabáltam a fejét,hogy ha nem képes őszintén beszélni, akkor most se kérje a segítségem,intézze el egyedül,felnőtt nő 18 éves.

Én nem ilyennek neveltem,tudja hol a nőgyógyász, majd elmond mindent az orvos, ha felelőtlenül tudott szexelni,óvszer és gyógyszer nélkül, akkor ne csodálkozzon,hogy baj van.

Tényleg én vagyok a szar szülő, aki 10 éves kora óta elmondja őszintén a dolgokat,nem arra kértem,hogy számoljon be részletesen milyen a szex,csak annyit,hogy anya szeretnék szexelni, szerezzük be a dolgokat.

Én csináltam valamit rosszul,tényleg ezt érdemlem amikért kislány kora óta felkészítettem mindenre.

Nem értem

Mit rontottam el ?

2021. máj. 9. 09:18
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 81/81 anonim ***** válasza:
0%
Gusztustalanok vagytok. Ugy beszeltek egy kisbabarol mint egy darab szemetrol amit ki lehet dobni. "Az en nyakamra nem szulhet!!" Miert, kik lennetek ti? Hanyok ettol,semmi csaladszeretet nincs bennetek.
2022. febr. 26. 19:19
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!