Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Normális nevelés vagy én...

Normális nevelés vagy én rontottam el ?

Figyelt kérdés

Úgy érzem,hogy lányomat mindenre felkészítettem, menstruáció, betét,tampon,szex,védekezés, nőgyógyász...

Arra kértem a lányomat,hogy szóljon,hogy anya nemi életet élek,és ennyi.

Nem kell nekem beszámolni,hogy mikor,hol,hányszor.

Csak annyit,hogy van egy fiú és szeretnék vele lefeküdni, szerezzük be a szükséges dolgokat.

Mindig mondtam neki,hogy bármi van szólhat róla,azt is elmesélte,hogy vonzódik a lányokhoz is,mi történt semmi elfogadtuk,volt,hogy felhozott bemutatni egy lányt, szóval őszintén fogalmam sincs hol rontottam el,

mert ma a lányom jön haza bőg,hogy a fiú akivel szexelt nem szereti az óvszert, mert úgy nem érezz semmit, gyógyszert kiderült jó ideje nem szedi a lányom,erre terhes a fiú meg lelépett, őszintén szóval annyira mérges lettem a lányomra, úgy lekiabáltam a fejét,hogy ha nem képes őszintén beszélni, akkor most se kérje a segítségem,intézze el egyedül,felnőtt nő 18 éves.

Én nem ilyennek neveltem,tudja hol a nőgyógyász, majd elmond mindent az orvos, ha felelőtlenül tudott szexelni,óvszer és gyógyszer nélkül, akkor ne csodálkozzon,hogy baj van.

Tényleg én vagyok a szar szülő, aki 10 éves kora óta elmondja őszintén a dolgokat,nem arra kértem,hogy számoljon be részletesen milyen a szex,csak annyit,hogy anya szeretnék szexelni, szerezzük be a dolgokat.

Én csináltam valamit rosszul,tényleg ezt érdemlem amikért kislány kora óta felkészítettem mindenre.

Nem értem

Mit rontottam el ?

2021. máj. 9. 09:18
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 71/81 anonim ***** válasza:
91%
Azok alapjan amit leirtal, szerintem nem a te hibad. #2es valaszoloval ertek egyet, hagyta magat kihasznalni.
2021. máj. 9. 17:45
 72/81 anonim ***** válasza:
88%
Hát kitartást neked!
2021. máj. 9. 17:47
 73/81 anonim ***** válasza:
90%

66-os vagyok,így érthetőbb.

Ez viszont tényleg az ő hibája így,sajnálom,hogy ilyen felelőtlen volt a lányod remélem máskor nem lesz ilyen buta.

Bár én azt sem értem,hogy miért nem szólt,hogy kell esemény utáni tabletta,érdekes.

2021. máj. 9. 17:55
 74/81 anonim ***** válasza:
38%
Momdjuk mert fogamzasgatlo tabletta melle nem kell esemény utáni, nem is lehet. Ha szolt volna, rájött volna az anyja, higy nem szexéi a gyógyszert.
2021. máj. 9. 18:24
 75/81 anonim ***** válasza:
82%
És arra hogy terhes, nem jön rá? Ha ennyire hülye pláne nem kell neki gyerek.
2021. máj. 9. 18:27
 76/81 anonim ***** válasza:
65%
Ha már 18 éves akkor egyébként is egyedül kell mennie nőgyógyászhoz mert normális helyen most nem engednek be kísérőt.
2021. máj. 10. 05:01
 77/81 anonim ***** válasza:
82%
Sok mindent jól csináltál. A lányodban a felelőségtudat nem igazán alakult ki. Valószínű elkényeztetted, mindent megkapott, talán semmiért nem kellett soha megdolgoznia. Az elkényeztetett gyerekeknél gyakori az általad vázolt történet. Amitől legjobban féltél, az bekövetkezett: a terhesség. Talán pont emiatt is tartottál neki 10 éves korától szexuális felvilágosítást. Most itt a lehetőség egy kis önállóságra való kényszerítés.
2021. máj. 10. 07:51
 78/81 anonim ***** válasza:
28%
Én azért nem lettem volna ennyire megengedő a szex terén. Ha tudja,hogy ő egy érték, aki nem fekszik csak úgy le az első szóra egy fiúval, akkor most talán terhel sem lenne. Inkább óvni kellett volna a szexkapcsolatoktól, mert amikor te beszéltél vele, még csak 16 éves lehetett. Hogy lehet egy ilyen fiatal gyereklányt a szexre biztatni, hogy csinálja nyugodtan, akivel jólesik, csak legyen óvszer. (Egyébként ha félidóben szexelnek, a menses fél idejében, akkor a legvalószínűbb, hogy teherbe esik, ezt a hetet mindenképpen ki kellett volna hagyni, ott a naptár, jelölje be, mikor tilos neki szexelni), de a legfontosabb, hogy arra kellett volna biztatnod, csak olyannal szexeljen, akit hosszabb távon is el tud képzelni maga mellett, csak olyan fiúval, akit már jobban megismert, legalább 2-3 hónap együtt járás után, mert ha a fiú erre nem hajlandó, akkor ott fogja hagyni, ahogy ott is hagyta. Ilyeneket kellett volna mondanod.
2021. máj. 10. 10:12
 79/81 anonim ***** válasza:
70%

78

Én szexkapcsolatban veszítettem el. Még párszor utána is találkoztunk. Viszont gumi nélkül nem engedtem, pedig a pasi eredetileg úgy akarta. És olyan hű de sokkal idősebb sem voltam, csak 20 éves.

Amúgy ha húztak volna gumit, teljességgel mindegy lett volna, hogy a ciklusához viszonyítva milyen nap van az aktus. Ha egyszer az óvszer meggátolta a spermasejteket, hogy a petesejthez jussanak, akkor mindegy, hogy mennyire volt termékeny a nő.

2021. máj. 10. 10:29
 80/81 Katona Dius ***** válasza:
40%
Szerintem 78-nak nincs fogalma ilyesmiről.
2021. máj. 10. 10:33
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!