Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Normális nevelés vagy én...

Normális nevelés vagy én rontottam el ?

Figyelt kérdés

Úgy érzem,hogy lányomat mindenre felkészítettem, menstruáció, betét,tampon,szex,védekezés, nőgyógyász...

Arra kértem a lányomat,hogy szóljon,hogy anya nemi életet élek,és ennyi.

Nem kell nekem beszámolni,hogy mikor,hol,hányszor.

Csak annyit,hogy van egy fiú és szeretnék vele lefeküdni, szerezzük be a szükséges dolgokat.

Mindig mondtam neki,hogy bármi van szólhat róla,azt is elmesélte,hogy vonzódik a lányokhoz is,mi történt semmi elfogadtuk,volt,hogy felhozott bemutatni egy lányt, szóval őszintén fogalmam sincs hol rontottam el,

mert ma a lányom jön haza bőg,hogy a fiú akivel szexelt nem szereti az óvszert, mert úgy nem érezz semmit, gyógyszert kiderült jó ideje nem szedi a lányom,erre terhes a fiú meg lelépett, őszintén szóval annyira mérges lettem a lányomra, úgy lekiabáltam a fejét,hogy ha nem képes őszintén beszélni, akkor most se kérje a segítségem,intézze el egyedül,felnőtt nő 18 éves.

Én nem ilyennek neveltem,tudja hol a nőgyógyász, majd elmond mindent az orvos, ha felelőtlenül tudott szexelni,óvszer és gyógyszer nélkül, akkor ne csodálkozzon,hogy baj van.

Tényleg én vagyok a szar szülő, aki 10 éves kora óta elmondja őszintén a dolgokat,nem arra kértem,hogy számoljon be részletesen milyen a szex,csak annyit,hogy anya szeretnék szexelni, szerezzük be a dolgokat.

Én csináltam valamit rosszul,tényleg ezt érdemlem amikért kislány kora óta felkészítettem mindenre.

Nem értem

Mit rontottam el ?

2021. máj. 9. 09:18
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 1/81 A kérdező kommentje:

Én normálisan leültem vele,hogy figyelj kislányom, látom hogy kezdesz Nagylány lenni, szőrösködik a honadalja, szépen nől a cicid, kezdesz noiesedni ideje beszélni a menstruációról

Szépen elmondtam az elejétől a végéig

Beszéltünk a fiúkról

Beszéltünk a szexről,mikre kell figyelni

Erre terhes

Eszem megáll, mérges vagyok magamra is és a lányomrajogy az nem igaz

2021. máj. 9. 09:21
 2/81 anonim ***** válasza:
93%
Nem rontottál el semmit. A lányod szimplán egy hülye, aki meg akarta tartani az aktuális farkat, akkor is ha az szarik az ő érdekeire. Remélem annyi esze van hogy nem szül a nyakadra, hanem abortuszra megy. És nem ártana nemi betegségekre is teszteltetni ha ennyi esze van.
2021. máj. 9. 09:28
 3/81 Katona Dius ***** válasza:
100%

Arra kellett volna rájönnie a lányodnak, és ennyi idősen ez már szerintem nem a te sarad, hogy ha valaki csak akkor hajlandó vele szeretkezni, ha nincs gumi, akkor nem "ő" érdekli, hanem csak a szex. És hogy egy ilyen fickóval lehet nem lenne ajánlatos védekezés nélkül lefeküdni. Az, hogy nem szedi a gyógyszer fene tudja, mi óta, az már megint az ő hülyesége.

Hogy mit kezdj a helyzettel, nem tudom. Neked kell eldöntened. De szerintem ennyi idős korban már hülyeség a nevelést hibáztatni. Itt már a kedves lányka volt a felelőtlen.

2021. máj. 9. 09:32
 4/81 anonim ***** válasza:
1%
Amúgy nem lehet hogy át akar verni, mert így akar kibújni az iskola\munka alól, és direkt csináltatta fel magát?
2021. máj. 9. 09:34
 5/81 anonim ***** válasza:
99%
Felnőtt nő korban. Agyban nyilván nem. Nem a te hibád úgy gondolom.
2021. máj. 9. 09:36
 6/81 anonim ***** válasza:
76%
Eddig nem rontottál el semmit. Most fogod elrontani, ha nem állsz mellé, bármi is lesz a lányod döntése. Hülye volt, így járt, segíts neki és támogasd.
2021. máj. 9. 09:37
 7/81 A kérdező kommentje:

Közöltem is neki,hogy ide nem szül

Keresse fel a nőgyógyászt

Mehet abortuszra

Elfelejti bevenni néha a gyógyszert heti 1 kimarad és inkább nem szedi

Mondtam neki,hogy jó hülye vagy lányom,hisz minden 3honapban adom rá a pénzt akkor azzal mégis mit csinál ha nem a gyógyszert veszi meg,hát elkölti másra

2021. máj. 9. 09:38
 8/81 A kérdező kommentje:
Helyezette elment műkörmöshöz,abból a pénzből amit én a fogamzásgátlóra adtam neki
2021. máj. 9. 09:40
 9/81 A kérdező kommentje:
Szét visz az ideg
2021. máj. 9. 09:40
 10/81 Katona Dius ***** válasza:
89%
Betöltötte már a 18at? Vagy csak közeledik hozzá?
2021. máj. 9. 09:41
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!