Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Normális nevelés vagy én...

Normális nevelés vagy én rontottam el ?

Figyelt kérdés

Úgy érzem,hogy lányomat mindenre felkészítettem, menstruáció, betét,tampon,szex,védekezés, nőgyógyász...

Arra kértem a lányomat,hogy szóljon,hogy anya nemi életet élek,és ennyi.

Nem kell nekem beszámolni,hogy mikor,hol,hányszor.

Csak annyit,hogy van egy fiú és szeretnék vele lefeküdni, szerezzük be a szükséges dolgokat.

Mindig mondtam neki,hogy bármi van szólhat róla,azt is elmesélte,hogy vonzódik a lányokhoz is,mi történt semmi elfogadtuk,volt,hogy felhozott bemutatni egy lányt, szóval őszintén fogalmam sincs hol rontottam el,

mert ma a lányom jön haza bőg,hogy a fiú akivel szexelt nem szereti az óvszert, mert úgy nem érezz semmit, gyógyszert kiderült jó ideje nem szedi a lányom,erre terhes a fiú meg lelépett, őszintén szóval annyira mérges lettem a lányomra, úgy lekiabáltam a fejét,hogy ha nem képes őszintén beszélni, akkor most se kérje a segítségem,intézze el egyedül,felnőtt nő 18 éves.

Én nem ilyennek neveltem,tudja hol a nőgyógyász, majd elmond mindent az orvos, ha felelőtlenül tudott szexelni,óvszer és gyógyszer nélkül, akkor ne csodálkozzon,hogy baj van.

Tényleg én vagyok a szar szülő, aki 10 éves kora óta elmondja őszintén a dolgokat,nem arra kértem,hogy számoljon be részletesen milyen a szex,csak annyit,hogy anya szeretnék szexelni, szerezzük be a dolgokat.

Én csináltam valamit rosszul,tényleg ezt érdemlem amikért kislány kora óta felkészítettem mindenre.

Nem értem

Mit rontottam el ?

2021. máj. 9. 09:18
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 21/81 A kérdező kommentje:

Úgy lesz

Férjem is idegbe van, azt mondta a lányunknak,hogy takarodjon be a szobába meg se lássa,mert akkora atyai pofont kap. Sose emeltünk kezet rá,de most én is érzem,hogy ezt nagyon megérdemelné

2021. máj. 9. 10:00
 22/81 A kérdező kommentje:
Kell pár óra amíg lehiggadunk
2021. máj. 9. 10:00
 23/81 anonim válasza:
94%

1. Teljesen igazad van, szerintem sem rontottál el semmit. Teljesen korrekt voltál, őszinte és törödő. Sajnos ez már csak a lányod hibája.

Amint viszont én hozzá akarok fűzni, hogy bár tényleg van elég idős ahhoz, hogy egyedül elmenjen elvetetni a gyermeket, de valszeg szüksége van lelki támogatásra, ezért is fordult hozzád. Teljesen megérthető és jogos, hogy kiakadtál rá, de szerintem(!) szüksége van most rád, mert neki is nehéz. Igen, az ő hibája volt, de nehéz most neki is.

2021. máj. 9. 10:01
 24/81 anonim ***** válasza:
27%
Azt elfelejtetted elárulni neki, hogy a szex és a másik ember nem egy fogyasztási cikk, amit akárhogy és akárkivel lehet. Ha lett volna egy normális férfival egy felelősségteljes kapcsolata, akkor nincs a mostani helyzet, de úgy néz ki, egyikük sem volt elég komoly a dologhoz.
2021. máj. 9. 10:07
 25/81 anonim ***** válasza:
91%

Ilyenkor látszik, hogy a szellemi érés nem mindig jár együtt a testi éréssel...

Az nem a te hibád, hogy a 18 éves lányod még egy kistini szintjén van, s azt hiszi hogy a gumit (vagy más védekezési módot) viccnek találták fel.

Amúgy ha tudta jól, hogy úgy szexelt, hogy nem védekeztek, miért nem íratott fel magának esemény utáni tablettát? Igaz, hogy akkora hormon adagot tartalmaz, hogy padlóra vágja a szervezetet egy ideig, de legalább meggátolja a teherbe esést, ha időben van bevéve.

Azt írtad, hogy "gyógyszert kiderült jó ideje nem szedi a lányom", szóval a fiú jogosan hihette, hogy a lányod szedi még a fogamzásgátlót (ha addig szedte), a gumit meg csak valami exra védekezésnek akarja. Szóval nem is csodálkozok, hogy így reagált a terhesség hírére.

Szerintem vidd el abortuszra.

2021. máj. 9. 10:08
 26/81 anonim ***** válasza:
18%

"Vidd el abortuszra"

Ja. Ez mondjuk nem így működik. 18 alatt is dönthet úgy a lány, hogy nem akar abortuszt, ebbe csak a gyámhivatalt kell bevonnia, ha nem egyezik a szülőkkel. 18 felett meg konkrétan azt csinál, amit akar. Ha nem akar abortuszt, fejre is állhat anya, apa, akárki, nem lesz abortusz. Persze, lehet azt mondani, hogy az én nyakamra nem szülsz lányom, de azért 1000 szülőből talán 1 lesz, aki valóban ki is dobja otthonról.

2021. máj. 9. 10:22
 27/81 anonim ***** válasza:
76%
Pedig kellne. akkor talán kevesebb felelőtlen kis cafka pottyantana más zsebére.
2021. máj. 9. 10:38
 28/81 anonim ***** válasza:
91%
Én totál nem értem ezt az egészet. Bár én 30 éves férfi vagyok, 14 évesen szexeltem először, de bele nem tettem volna a farkam senkibe gumi nélkül. Nyilván később a húszas éveimben amikor tudtam hogy a csaj gyógyszert szed akkor nyilván én is ejtettem a gumit, mert valóban nem a legélvezetesebb vele az aktus. Pedig velem a szüleim 1 árva szót nem beszéltek a szexről, hogy kisfiam húzzál ám gumit a farkadra ha belerakod valakibe... Nekem valahogy 14 évesen is ott volt a fejemben hogy kell a kutyának a probléma :D Most vagy én voltam überokos meg érett, vagy a mostani 18 évesek hót idióták. Mert hogy 1 ember eszetlen azt mondom jól van. Na de 2? Engem tuti kiszögelt volna apám ha felcsinálok valakit 18 év alatt. Na de ugye a kérdésben szereplő csaj 18, szóval... Én amúgy nem értek egyet a pátyolgatással meg a lelki támogatás stb dolgokkal. Mégpedig azért nem, mert általában ezek az emberek azok akik aztán végül sosem tanulnak semmiből, mert simogatva vannak. Saját példából tudom, hogy amikor hülyeséget csináltam és fogták a kezemet, utána megcsináltam újra, mert akkor is ott voltak mellettem, utána is ott lesznek. Aztán mikor elengedték a kezem hogy akkor oldd meg kisfiam, akkor már elgondolkodtam azon, hogy vannak dolgok amik a saját felelősségem és 2x is meggondoltam, hogy újra megtegyem-e a fa.zságot.
2021. máj. 9. 10:38
 29/81 anonim ***** válasza:
27%

27!

Nem, nem kellene. A gyereked. 18 lesz idén a lányom. Kb az agyvérzés kerülgetne, ha kiderülne, hogy terhes -bár esély erre a nullához közelít, mivel védekezik- és hidd el, nagyin nem akarnék ide egy csecsemőt, de a gyerekem és támogatni fogom ahogy tudom amíg élek.

2021. máj. 9. 10:51
 30/81 Katona Dius ***** válasza:
97%
#26! Azt csinál amit akar, valóban. Csak akkor legyen annyi esze, hogy elmegy dolgozni és ő tartja el a gyereket, nem az anyjával tartatja el. Ha vállalja a felelősséget, nincs gond. De most is anyucihoz ment sírni, hogy anya terhes vagyok, nem is tudom hogy történt...
2021. máj. 9. 10:58
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!