Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Normális nevelés vagy én...

Normális nevelés vagy én rontottam el ?

Figyelt kérdés

Úgy érzem,hogy lányomat mindenre felkészítettem, menstruáció, betét,tampon,szex,védekezés, nőgyógyász...

Arra kértem a lányomat,hogy szóljon,hogy anya nemi életet élek,és ennyi.

Nem kell nekem beszámolni,hogy mikor,hol,hányszor.

Csak annyit,hogy van egy fiú és szeretnék vele lefeküdni, szerezzük be a szükséges dolgokat.

Mindig mondtam neki,hogy bármi van szólhat róla,azt is elmesélte,hogy vonzódik a lányokhoz is,mi történt semmi elfogadtuk,volt,hogy felhozott bemutatni egy lányt, szóval őszintén fogalmam sincs hol rontottam el,

mert ma a lányom jön haza bőg,hogy a fiú akivel szexelt nem szereti az óvszert, mert úgy nem érezz semmit, gyógyszert kiderült jó ideje nem szedi a lányom,erre terhes a fiú meg lelépett, őszintén szóval annyira mérges lettem a lányomra, úgy lekiabáltam a fejét,hogy ha nem képes őszintén beszélni, akkor most se kérje a segítségem,intézze el egyedül,felnőtt nő 18 éves.

Én nem ilyennek neveltem,tudja hol a nőgyógyász, majd elmond mindent az orvos, ha felelőtlenül tudott szexelni,óvszer és gyógyszer nélkül, akkor ne csodálkozzon,hogy baj van.

Tényleg én vagyok a szar szülő, aki 10 éves kora óta elmondja őszintén a dolgokat,nem arra kértem,hogy számoljon be részletesen milyen a szex,csak annyit,hogy anya szeretnék szexelni, szerezzük be a dolgokat.

Én csináltam valamit rosszul,tényleg ezt érdemlem amikért kislány kora óta felkészítettem mindenre.

Nem értem

Mit rontottam el ?

2021. máj. 9. 09:18
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 61/81 Katona Dius ***** válasza:
97%
Nos, én nem rajongok az abortuszért. De gondolj bele. A csajszi háromszorosan is hülye volt. Nem szedte a tabit, nem erőltette a gumit és ennek tudatában lefeküdt a sráccal. Utána nem szólt anyukának, hogy kéne esemény utáni. Ha ennyire felelőtlen, hogy 3-ból egy esetben sem tudott értelmes döntést hozni, nem biztos, hogy való még neki gyerek.
2021. máj. 9. 12:12
 62/81 anonim ***** válasza:
97%

Szerintem se rajtad múlt a dolog, Kérdező! A lányod volt idióta, mert vállalta ezt az esetet is, csak azért, hogy akkor ott hancúrozzon vele valaki. A felnőttség erről szól: vállalni a tettekért a következményeket. Úgy döntött, hogy megéri neki a kockázatot és még legalább 5 napig úgy gondolta (van 120 órás tabletta is), hogy ad esélyt a terhességnek (pedig valószínűleg kapott volna pénzt gyógyszerre is). Kockáztatott - veszített. Innentől saját magának kell vállalnia a következményeket.

Én nem dobnám utcára a gyerekemet, de megmondanám neki, hogy a nyakamra nem szülhet.

2021. máj. 9. 12:37
 63/81 A kérdező kommentje:

Jó sok válasz jött

Nem tudok mindenre reagálni bocsi

Nem fogom kidobni az utcára,de a nyakamra se szül

Beszéltem lányommal,abortuszra megyünk

Hétfőn intézzük a dolgokat hozzá

Innentől fogja,soha többet még egy cipőre nem kérhet pénzt

Elfog szépen menni dolgozni

Ilyet bassza meg,hogy ő feledékeny és kimaradtak napok és össze vissza szedte a szemeket,és inkább műkörmöshoz megy belőle

Szájába kell rágni,hogy kislányom este hét van, bevetted a fogamzásgátlót?

10 éves kora óta, tisztában van mindennel, fel volt világítva

Emlékszem amikor leültem vele és elmagyaráztam,hogy mi az a menstruáció,mit kell olyankor csinálni... Rá 3 hónapra,a nyarat a mamánál töltötte,épp megjött neki, tudta jól mi ez,nem várta meglepetés, kiabált a maminak,mama segített neki, kész, nagyon büszke voltam rá,az én okos lányom, Nagylány lett.

10 éves kora óta,itthon segített, kivette a részét a házimunkában

Rendesen tanul, csinálta a házit,mindig szólt,hogy ide vagy oda szeretne menni

Mindig kert pénz

Ha aludtunk a férjemmel,akkor kiirta hűtőmágnesre,hogy vett ki pénzt,majd jön

Annyira értelmes okos lányom volt

Hazállit egy ilyennel

2021. máj. 9. 13:24
 64/81 anonim ***** válasza:
21%

"Innentől fogja,soha többet még egy cipőre nem kérhet pénzt"

Gratulálok!😃

2021. máj. 9. 13:48
 65/81 Katona Dius ***** válasza:
97%
Kitartást az abortuszhoz. Annyi még javasolnék, hogy ha lehiggadtatok, de tényleg csak akkor, ha lehiggadtatok, te is és férjed is, üljetek le beszélgetni a lányotokkal, hogy miért volt butaság, amit csinált és hogy máskor jobban gondolja át, hogy kivel és hogyan fekszik le. Lehettanul belőle és legközelebb okosabb lesz :)
2021. máj. 9. 14:05
 66/81 anonim ***** válasza:
18%
Igen, kommunikálni kéne nem büntetni
2021. máj. 9. 14:26
 67/81 anonim ***** válasza:
88%

A kommunikálás már rég megvolt.

A csaj meg szart az egészre, ami bűntetést von maga után. Ennyi.

2021. máj. 9. 14:43
 68/81 A kérdező kommentje:

Lányom szólt hogy anya kell pénz fogamzásgátlóra tudtam,hogy a 3 havi adag 8000 Ft ezért 10 adtam neki

Erre ő inkább fogta magát és elment műkörmöshöz meg műszempillazni

2021. máj. 9. 14:50
 69/81 A kérdező kommentje:

Igen innentől fogva kell neki valami nem pénzt kap

Hanem elmegyek vele és megveszem neki

2021. máj. 9. 14:51
 70/81 Katona Dius ***** válasza:
92%
Vagy amit az egyik válaszoló írt, a fogamzásgátló injekció. 3 havonta kell menni és ott nincs olyan, hogy elfelejti bevenni.
2021. máj. 9. 14:53
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!