Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Normális nevelés vagy én...

Normális nevelés vagy én rontottam el ?

Figyelt kérdés

Úgy érzem,hogy lányomat mindenre felkészítettem, menstruáció, betét,tampon,szex,védekezés, nőgyógyász...

Arra kértem a lányomat,hogy szóljon,hogy anya nemi életet élek,és ennyi.

Nem kell nekem beszámolni,hogy mikor,hol,hányszor.

Csak annyit,hogy van egy fiú és szeretnék vele lefeküdni, szerezzük be a szükséges dolgokat.

Mindig mondtam neki,hogy bármi van szólhat róla,azt is elmesélte,hogy vonzódik a lányokhoz is,mi történt semmi elfogadtuk,volt,hogy felhozott bemutatni egy lányt, szóval őszintén fogalmam sincs hol rontottam el,

mert ma a lányom jön haza bőg,hogy a fiú akivel szexelt nem szereti az óvszert, mert úgy nem érezz semmit, gyógyszert kiderült jó ideje nem szedi a lányom,erre terhes a fiú meg lelépett, őszintén szóval annyira mérges lettem a lányomra, úgy lekiabáltam a fejét,hogy ha nem képes őszintén beszélni, akkor most se kérje a segítségem,intézze el egyedül,felnőtt nő 18 éves.

Én nem ilyennek neveltem,tudja hol a nőgyógyász, majd elmond mindent az orvos, ha felelőtlenül tudott szexelni,óvszer és gyógyszer nélkül, akkor ne csodálkozzon,hogy baj van.

Tényleg én vagyok a szar szülő, aki 10 éves kora óta elmondja őszintén a dolgokat,nem arra kértem,hogy számoljon be részletesen milyen a szex,csak annyit,hogy anya szeretnék szexelni, szerezzük be a dolgokat.

Én csináltam valamit rosszul,tényleg ezt érdemlem amikért kislány kora óta felkészítettem mindenre.

Nem értem

Mit rontottam el ?

2021. máj. 9. 09:18
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 41/81 anonim ***** válasza:
14%
Meg különben is, a "tehibád", akárhány éve s is a gyerek, nem felel saját tetteiért... legalábbis ezen az oldalon nem.
2021. máj. 9. 11:31
 42/81 anonim ***** válasza:
77%
"Oke. Te is viselni fogod a te döntésed következményeit: pl a büdös életben rad nem nyitja onnantól az ajtót, mert nem segítettél neki." Fordítok: Nem hozzám fog szaladgálni hogy oldjam meg továbbra is a fa.szságait. Helyes, könnyebb lesz az életem.
2021. máj. 9. 11:33
 43/81 anonim ***** válasza:
16%

44!

Hát, ha ilyen a gondolkodásod, remélhetőleg nincs és nem is lesz gyereked. A segítség enm azt jelenti, hogy te oldod meg a faxsagait. Na de ennek felismeréséhez kell némi intelligencia, ami itt ugye sokaknál hianycikk....

2021. máj. 9. 11:35
 44/81 Katona Dius ***** válasza:
76%

Nem mondtam, hogy bassza ki. Se azt, hogy ne segítsen neki.

De más dolog segíteni és más dolog asszisztálni a hülyeséghez. Ha most nem tanulja meg a lány, hogy felelősséggel tartozik a döntéseiért, akkor hányszor fog még véletlen teherbe esni?

Mellesleg igen, ha 18 évesen hazaállítok terhesen, anyám úgy elhajtott volna, mint macskát szarni. Ez nem csak nagyzolás, valóban kitette volna a szűrömet. Annyi a különbség, hogy nekem eszembe nem jutott volna védekezés nélkül szeretkezni. Egyszer esett, hogy az óvszer elszakadt, másnap mentem is kiíratni esemény utána tablettát. Erről ennyit.

2021. máj. 9. 11:37
 45/81 anonim ***** válasza:
26%

Szomorú,hogy sokan kidobnák a gyermeküket otthonról.

Előre sajnálom szegenykeket

2021. máj. 9. 11:41
 46/81 anonim ***** válasza:
79%

"Te is viselni fogod a te döntésed következményeit: pl a büdös életben rad nem nyitja onnantól az ajtót, mert nem segítettél neki."

Ez kb olyan, mintha hasogatnánk a fát, te fejbeütnél a fejszével, amiért én ott hagynálak, s még te lennél felháborodva, hogy miért nem segítek fát fágni...

2021. máj. 9. 11:46
 47/81 anonim ***** válasza:
78%

46!

De, ezzel épp azt mondod, hogy ki kell vágni otthonról, és hogy anyád is ezt tette volna.

Már írtam, hogy az én lányom majdnem 18. Védekezik-asszisztalt védekezés, 12 hetes injekció, tehát nem tudja véletlenül nem használni- de uyge 100% módszer nincs. Ha azzal jönne haza, hogy terhes, nem ugranék ki örömömben a bőrömből. Nem küldeném vagy kényszeríteném abortuszra, hanem elmondanám neki, mi mivel jár. Mivel jár, ha elveteti és mivel jár, ha megtartja a gyereket. Ezután pedig rábíznám a döntést, olyannyira, hogy egy pillanatig se mutatnám, én melyiket tartanám jó döntésnek, olyannyira, higy sosem mondanám el neki, szerintem mit kellene tennie, mert úgy gondolom, a gyerek vallalasa vagy az abortusz csak és kizárólag ág ő egyedüli döntése kell hogy legyen, befolyásolás nélkül. És igen, segíteném utána, mert a gyerekem és nem csak addig az, amíg "megfelelően vislekedik", hanem örökre az marad.

2021. máj. 9. 11:46
 48/81 anonim ***** válasza:
17%

Hát ezt bizony elbasztad egy ponton. Oké, felvilágosítottad a gumiról és a gyógyszerekről, de olyat SOHA nem mondunk egy fejlődésben lévő gyereknek, hogy ha csinálni akarod, akkor csak szólj előtte. Olyat meg pláne nem, hogy szóljon, és akkor együtt megvesztek hozzá mindent.

Előbbi oda fog vezetni, hogy orrba-szájba fog kefélni, mert nincs semmi ami gátat szabna ennek, pláne mióta már az sem divat, hogy várunk néhány hónapot mielőtt kefélünk. Utóbbi pedig teljes hülyeség, hisz ki az az ökör, aki tiniként anyuka kezét fogva megy gumit meg tablettát venni?

Nyilván a lányod a nagyobb hunyó, mivel még azt sem tartotta be amit kértél tőle, de neked is benne van a kezed azáltal, hogy ráhagytad a fenti dolgokat. Lehet kissé keményen fogalmaztam, de volt már olyan anyósjelöltem mint te, és láttam, hogy hová vezet ez a mentalitás.

2021. máj. 9. 11:51
 49/81 Katona Dius ***** válasza:
83%

Valóban nincs 100%os védekezés. De ha a te lányod az injekció mellett is teherbe esik, az nem a lányod hibája.

A kérdező lánya viszont hanyagolt mindenféle védekezési módszert, még meg sem próbált úgy csinálni, mintha érdekelné. Már másnap odamehetett volna anyukához, hogy figyi baj van, menjünk már el esemény utániért a dokihoz. De a lány már csak akkor szólt, mikor baj van, meg sem adta a lehetőségét, hogy az anyuka időben segíteni tudjon, csak tények elé lett állítva: terhes.

2021. máj. 9. 11:51
 50/81 anonim ***** válasza:
9%

52!

Tökmindegy. Attól, hogy 18 éves, gyerek még. Felnőtt nő is esik így teherbe. Mindegy, hogy történt. Az ember, már az értelmesebbje, aki nem disznek vállalata a gyereke mellett áll minden helyzetben és segíti.

2021. máj. 9. 11:52
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!