Mi a véleményetek arról, ha egy szülő bérleti díjat kér a gyerekétől?
20-as: "#16 szerintem bármennyi lakbért gáz elkérni. "
Akkor szerinted a szülő jobban tenné, ha kiadja a lakás idegennek 120-ért (mivel neki szüksége van a lakasból bejövő jövedelemre, ennek egy részérőöl mondana le a gyerek javára), a gyerek meg keressen magának máshol, jóval drágábban albérletet?
Ugyanis a válaszod alapján ez az egyedüli logikus megoldás!
Család függő. Szerencsére az én családom egy fillért nem fogad el tőlem. Ha szükségük van nekik pénzre, önszántamból tessék 100-500 ezer, vagy mint legutóbb 2 millió ingatlan vásárlás céljából.
Valaki a saját gyerekéből albérlőt csinál, nekem nagyon furcsa lenne. Mintha nem lennék családtag csak egy idegen.
21!
Van gyerekem. Értelmes gyerek, nem a halálomra vár. Ha arra várna, rosszul jarna.
Egy szóval nem írtam sehol olyat, hogy ne akarnék neki jót tenni, vagy csak a saját hasznomat nézném. A kommentem konkrétan arra a kommentre volt válasz, ahol azt írták, nehogy már azért kérjen a szülő pénzt, hogy a gyerek a saját oroksegeben lakjon. Amíg élek, az az enyém. Örökség akkor lesz, ha meghalok. Ha nálad az a normális, hogy azt várod, elpatkoljon az anyag meg az apád, az a te szegénységi bizonyítványod
Teljesen korrekt. Unokatesóval lakom egy lakásban, ami az ő szüleié. Kedvezményes áron lakunk benne, én valamivel többet fizetek.
Ha én lennék a gyerek a felvázolt szituációban, örülnék, hogy olcsón lakhatok valahol, miközben sokan mások kénytelenek súlyos pénzeket kiadni albérletre. Aki pofátlannak tartja, hogy a szülők ezért pénzt kérnek, azok nem a való világban élnek, hanem valami buborékban, ahol a gyereknek már 18 évesen a segge alá van tolva a lakás. Ébresztő, ti a felső 10%-ba tartoztok, a többség a minimális támogatásnak is nagyon örül.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!