Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Jogosan szól rám anyám ilyen...

Jogosan szól rám anyám ilyen miatt vagy pedig semmi köze ehhez?

Figyelt kérdés

A téma a csúnyabeszéd. Ritkán találkozunk anyámmal, úgy 2 havonta kb. Most ünnepek miatt volt egy kissebb összejövetel. Nem szoktam káromkodni, csak csúnyán beszélek és nem minden második szavam csúnya szó, de azért olykor előfordul.

Anyám ilyenkor rámkiabál, szó szerint kiabál, hogy ne beszéljek így. A helyzet az, hogy 29 éves vagyok, és szerintem semmi köze ahhoz, hogy beszélek.

Kisgyerek nincs a közelben, semmi ilyen. Egyszerűen csak nem szereti.

Tegnap már szóltam neki, hogy most már fejezze be az okítást, mert az nem az ő dolga, hogy hogyan beszélek. Mit gondoltok, jogosan szól ilyenkor?

2021. ápr. 6. 14:43
 111/137 anonim ***** válasza:
89%
109-es, tehát az anya kva anyázhat, ha olyan kedve van, de másokat leordít, ha olykor kicsúszik egy csúnya szó. Az ez ilyen ember kérését kellene tiszteletben tartani?
2021. ápr. 9. 11:48
 112/137 anonim ***** válasza:
12%
111, érdekes, kb 7 oldalon keresztul szo nemvolt arrol hogy az anyja is csúnyán beszel. csak hat kellett mar vmi mentés 🤣
2021. ápr. 9. 13:07
 113/137 A kérdező kommentje:

112, a kérdés szempontjából lényegtelen hogy beszél anyám. Az is lényegtelen, hol vagyunk.

De ha neked ez számít, akkor megkérdezem: ha ő is szokott csúnyán beszélni, akkor az már engem felment?

2021. ápr. 9. 13:10
 114/137 anonim ***** válasza:
26%
igen, mert az képmutatás, ha o beszélhet csúnyán, akkor toled miert kéri? ha nem beszel csúnyán, akkor meg az lenne a normalis hogy neha kibirok 3 orat a kedvéért. miert kel neked mindent magyarázni 😀
2021. ápr. 9. 13:12
 115/137 anonim ***** válasza:
32%
Beszélj ugy,ahogyan neked tetszik,kinek mi köze van hozzá.Mindenkinek a saját dolga,eldönteni,hogy milyen szinten szeretne élni.
2021. ápr. 9. 15:13
 116/137 anonim válasza:
82%
Ne beszéljetek csúnyán, bazmeg!
2021. ápr. 19. 18:28
 117/137 anonim ***** válasza:
12%
:) na nézzük,épp ésszel gondolkozva soha nem voltam egy bunkó tahó ,csúnya beszéd az lehet bármi ,pehet hogy parasztosan beszél ,vagy ocsmányul :) de te kedves kérdező valszeg a kettő ötvözete vagy :) szerintem a legtöbb ember megpróbálok masok társaságában kulturáltan viselkedni ,édesanyád meg nem azért szól rád mert uralni akar,hanem mert ő érzi kellemetlenek a te stílusod (stilod) a mai szleng szerint ,szerintem az én őseim szájba is vágtak volna hiába lennék 20on 30 éves ha kulturálatlan módon viselkednék:)
2021. ápr. 20. 16:39
 118/137 A kérdező kommentje:

Hogyan beszél, aki parasztosan beszél, 117?

Szóval szerinted, ha valaki kellemetlennek találja a másik stílusát, szájbavághatják? Ha a te stílusodat találja valaki annak, akkor te jogosnak éreznéd, hogy beterítenek? :)

2021. ápr. 20. 16:46
 119/137 anonim ***** válasza:
87%
117-es írásképe borzalmas, nem tud központozni, a nyelvhelyessége is rossz, annyira igénytelen, hogy egy darab pontot nem tesz a mondat végére, mondatot konzekvensen kisbetűvel kezdi. Ez csak az íráskép, a tartalom meg azért kifogásolható, mert ő ezzel az idehányt, igénytelen hozzászólással feltételezi, hogy az összefüggő, kerek, értelmes érveket, kérdéseket felsorakoztató kérdező beszél "parasztosan vagy ocsmányul". Vicces. :)
2021. ápr. 20. 16:54
 120/137 anonim ***** válasza:
0%
Parasztosan na mizu van jányok ,dorong falvaról gyüttem :) falusi vagyok nekem is van tájszólasom:) az írásképem igen lehet ,hogy borzasztó ,de pont letojom:)... igen a szüleim szájba vághatnak azért ,ha peldául azt mondom hogya jó k anyád mert nekem ez tetszik, vagy hogy bazd te meg , miért ne? Végülis magad minősíted ezzel a stílussal. Nem tudod értelmezni ? Azt írtam a szüleim ,figyelj anno nem az volt hogya gyereknek mindent eltürtek,és jé felnőttek az emberek,normálisak lettek.Most meg? Minden elfajzott hülye gyerek azt hiszi ,hogy ő szarta a spanyol viaszt és mindent megtehet.
2021. ápr. 20. 17:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!