Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Jogosan szól rám anyám ilyen...

Jogosan szól rám anyám ilyen miatt vagy pedig semmi köze ehhez?

Figyelt kérdés

A téma a csúnyabeszéd. Ritkán találkozunk anyámmal, úgy 2 havonta kb. Most ünnepek miatt volt egy kissebb összejövetel. Nem szoktam káromkodni, csak csúnyán beszélek és nem minden második szavam csúnya szó, de azért olykor előfordul.

Anyám ilyenkor rámkiabál, szó szerint kiabál, hogy ne beszéljek így. A helyzet az, hogy 29 éves vagyok, és szerintem semmi köze ahhoz, hogy beszélek.

Kisgyerek nincs a közelben, semmi ilyen. Egyszerűen csak nem szereti.

Tegnap már szóltam neki, hogy most már fejezze be az okítást, mert az nem az ő dolga, hogy hogyan beszélek. Mit gondoltok, jogosan szól ilyenkor?

2021. ápr. 6. 14:43
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯
 51/137 anonim ***** válasza:
29%
#48: Azért, mert sem itt, sem szüleid társaságában nem tudsz normális stílusban beszélni.
2021. ápr. 6. 16:30
 52/137 anonim ***** válasza:
28%
33. hsz. előtt le a kalappal!
2021. ápr. 6. 16:30
 53/137 A kérdező kommentje:

De mi a "normális stílus", 51? Konkrétan mi a normális? Esetleg a te stílusod?

Vagy azoké, akik bunkó parasztoznak, tahóznak?

2021. ápr. 6. 16:31
 54/137 anonim ***** válasza:
23%
Ja, szoval ha mar nem tudod beismerni, hogy te vagy a gaz, es nem tudsz mit mondani, akkor visszakérdezel mindenre? Jo taktika, de eleg átlátszó..
2021. ápr. 6. 16:32
 55/137 anonim ***** válasza:
31%
#53: Például az lenne a normális stílus ,hogyha egy nyilvános oldalon megosztod az életed egy részét, akkor nem sírsz hogy mért szólnak bele mások. Te kérdeztél, viseld a kritikát. Meg nem mindenre kitérő választ kéne adni, hanem talán a kritikákra tartalmilag válaszolni.
2021. ápr. 6. 16:34
 56/137 anonim ***** válasza:
65%
akik itt nagy pofával osztják a kérdezőt azok nem gondolkodnak el azon hogy ők miért vannak rommá pontozva?
2021. ápr. 6. 16:34
 57/137 anonim ***** válasza:
30%

56, es a kerdezo nem akar elgondolkozni azon hogy o miert van rommá oltva?

amit leírok az a sajat velemenyem, nem érdekel ki ert vele egyet, meg ki nem. emiatt nem is lehetne engem lepontozni, mivel a kérdező erre volt kivancsi, hogy mi mit gondolunk. az mar masik dolog, hogy a “nagy felnőtt” nem birja elviselni hogy nekunk ez nem fer bele kulturált beszélgetésbe, es hozza a csatlosait, aztan pontozgat lefelé :D

2021. ápr. 6. 16:38
 58/137 A kérdező kommentje:

Nem tudod definiálni a "normális" stílust, csak személyeskedsz és kötözködsz. Kicsit megchallengellek pár kérdéssel, pl. hogy ha már emlegeted itt a normális stílust, meg a kultúr társaságot, akkor definiáld, mi az. Persze, nem tudod megfogalmazni, mi az, a lényeg, hogy én "sírok". Szeretnék értelmes vitát folytatni és teljesen nyitott vagyok más álláspontra is, amennyiben értelmesen megindokolják azt.

A "tahó, paraszt, igénytelen, prosztó stb." az nem érv, hanem pontosan személyeskedés és a ti által képviselt stílusotok. Amennyiben nektek ez a normális, és erre érzitek a nagy szellemi fölényt, akkor valóban nem fogadom el ezt a fajta kritikát.

59/137 anonim ***** válasza:
28%
#56: éN "OSZTOM" A KÉRDEZŐT RÉSZBEN, MÉGIS NAGYOBB A SZÁZALÉKOM MINT AZ 52-ESNEK, AKI TÉNYELG EGY ROSSZ SZÓT NEM SZÓLT SENKIRE. Bocs capslock. Szóval semmi értelmes oka nincs a pontozásnak, valaki ész nélkül húz le mindenkit.
 60/137 anonim ***** válasza:
28%
Kérdező nyugodj meg. Ha én lennék a szülőd, egyszerűen szájon vágnálak. De úgy igazán.
2021. ápr. 6. 16:39
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!