Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Jogosan szól rám anyám ilyen...

Jogosan szól rám anyám ilyen miatt vagy pedig semmi köze ehhez?

Figyelt kérdés

A téma a csúnyabeszéd. Ritkán találkozunk anyámmal, úgy 2 havonta kb. Most ünnepek miatt volt egy kissebb összejövetel. Nem szoktam káromkodni, csak csúnyán beszélek és nem minden második szavam csúnya szó, de azért olykor előfordul.

Anyám ilyenkor rámkiabál, szó szerint kiabál, hogy ne beszéljek így. A helyzet az, hogy 29 éves vagyok, és szerintem semmi köze ahhoz, hogy beszélek.

Kisgyerek nincs a közelben, semmi ilyen. Egyszerűen csak nem szereti.

Tegnap már szóltam neki, hogy most már fejezze be az okítást, mert az nem az ő dolga, hogy hogyan beszélek. Mit gondoltok, jogosan szól ilyenkor?

2021. ápr. 6. 14:43
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 41/137 anonim ***** válasza:
38%
#35: Ha nem érti mi a baj egy kultúr társaságban a káromkodással akkor szellemielg nem felnőtt ő sem.
2021. ápr. 6. 16:18
 42/137 A kérdező kommentje:
41, mi az a kultúr társaság?
2021. ápr. 6. 16:21
 43/137 anonim ***** válasza:
27%
#40: Nem azért nem írod le mert lényegtelen, hanem mert fájna beismerni hogy nincs igazad. Nem is kell leírni, tudjuk hogy anyádnál voltál.
2021. ápr. 6. 16:22
 44/137 anonim ***** válasza:
39%
#43: Az, ahol nem olyan bunkó parasztok vannak mint te (elnézést kérek a földűvesektől ha megbántottam őket)
2021. ápr. 6. 16:23
 45/137 A kérdező kommentje:
Ja, hogy tudjátok, hol és kinél voltunk tegnap. Akkor ha ilyen jól informáltak vagytok, minek kérdezgetitek folyton, meg minek kérdezgetitek, hogy mit jelent nekem a csúnya beszéd, akkor azt is tudjátok, nem?
2021. ápr. 6. 16:24
 46/137 anonim ***** válasza:
73%
#44 a kérdező írta, mindegy hol vannak, mindenhol rákiabál. innentől teljesen felesleges infó, hol voltak a példában.
2021. ápr. 6. 16:24
 47/137 anonim ***** válasza:
29%
Játszhatod itt az eszed, hogy a csúnya beszéd meg a káromkodás nem ugyanaz. Intelligens ember normálisan beszél társaságban. Mondjuk te itt sem tudsz viselkedni...
2021. ápr. 6. 16:26
 48/137 A kérdező kommentje:

45, miért is vagyok "bunkó paraszt"?

48, miért nem tudok "itt sem" viselkedni?

Ti visszaolvassátok egyébként magatokat? Ti kultúrembereknek tartjátok magatokat ezekkel a megnyilvánulásaitokkal?

2021. ápr. 6. 16:28
 49/137 anonim ***** válasza:
26%
eddig azt mondtam az anyukának nincs igaza, mi koze hozza. de kerdezo olyan undorito stílusod van, hogy mar most hanyok toled, pedig meg a csunyabeszedet nem is hallottam. miert nem tudod elfogadni hogyha valaki az ellenkezőjét mondja, mint amit te gondolsz, akkor minek tetted fel a kérdést? oke, hogy 29 vagy, nagy “felnőtt” es azt csinalsz amit akarsz, de talan kulturáltan is kene viselkedni neha, nem? nehogy mar az legyen a hibas aki ezt az alap dolgot elvárja, Jézus
2021. ápr. 6. 16:28
 50/137 A kérdező kommentje:
49-es, konkrétan mi az undorító a stílusomban?
2021. ápr. 6. 16:29
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!