Jogosan szól rám anyám ilyen miatt vagy pedig semmi köze ehhez?
A téma a csúnyabeszéd. Ritkán találkozunk anyámmal, úgy 2 havonta kb. Most ünnepek miatt volt egy kissebb összejövetel. Nem szoktam káromkodni, csak csúnyán beszélek és nem minden második szavam csúnya szó, de azért olykor előfordul.
Anyám ilyenkor rámkiabál, szó szerint kiabál, hogy ne beszéljek így. A helyzet az, hogy 29 éves vagyok, és szerintem semmi köze ahhoz, hogy beszélek.
Kisgyerek nincs a közelben, semmi ilyen. Egyszerűen csak nem szereti.
Tegnap már szóltam neki, hogy most már fejezze be az okítást, mert az nem az ő dolga, hogy hogyan beszélek. Mit gondoltok, jogosan szól ilyenkor?
14, pedig ha már szövegértésről okítasz, akkor mutasd meg, ha ennyire hivatkozol rá, hol írtam olyat, amely alapján "az egész kérdésem arra vonatkozott eredetileg", hogy konkrétan a tegnapi jogos volt-e? Mert én sehol nem írtam ilyet.
16-os, ebbe nem állok bele, mert egyrészt semmi közöd, másrészt, ha tényleg foglalkoztat a téma, rengeteg irodalom van már erről, tanulmányok stb. Ha érdekel a nyelvészet, küldök neked szívesen forrást is. Az mindenesetre látszik, hogy nem vagy elmélyülve a szépirodalomban, mert ha ez így volna, akkor nem kérdeznél ilyen hülyeséget.
Kérdező, Ha nincs közöm hozzá, hogy te miért szeretsz trágárul beszélni, akkor mi közünk volt az itt feltett kérdésedhez? az ugyanúgy nem tartozik ránk, mint a kiváltó okok...
Tudom, hogy erre is gorombasággal fogsz visszavágni...de ez nem hat meg különösebben...
Nem szoktam káromkodni, csak csúnyán beszélek
Cöcöcö.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!