Jogosan szól rám anyám ilyen miatt vagy pedig semmi köze ehhez?
Figyelt kérdés
A téma a csúnyabeszéd. Ritkán találkozunk anyámmal, úgy 2 havonta kb. Most ünnepek miatt volt egy kissebb összejövetel. Nem szoktam káromkodni, csak csúnyán beszélek és nem minden második szavam csúnya szó, de azért olykor előfordul.
Anyám ilyenkor rámkiabál, szó szerint kiabál, hogy ne beszéljek így. A helyzet az, hogy 29 éves vagyok, és szerintem semmi köze ahhoz, hogy beszélek.
Kisgyerek nincs a közelben, semmi ilyen. Egyszerűen csak nem szereti.
Tegnap már szóltam neki, hogy most már fejezze be az okítást, mert az nem az ő dolga, hogy hogyan beszélek. Mit gondoltok, jogosan szól ilyenkor?
2021. ápr. 6. 14:43
101/137 A kérdező kommentje:
Szerintem meg a sovinizmus, meg a kettős mérce nem szép, inkább hagyd abba.
2021. ápr. 6. 22:01
102/137 Savlekotő válasza:
Könyörgöm eleve szar anyáddal a kapcsolatod,ezt ne ide rókázd ki,old meg vagy ne menj többet oda hozzá.
103/137 anonim válasza:
Szerintem meg az anyud tudja, hogy neki ronda szája van, és lehet azt akarja, hogy te ne beszélj ugy.Nagyon kellemetlen lehet, amikor mindenki elõtt ordibál veled.Viszont te is ne használj ilyen "férfias szavakat" nõ létedre, azzal nem leszel nagyobb mások szemében.
105/137 A kérdező kommentje:
103, te hogy jössz ahhoz, hogy megmondd másoknak, milyen szavakat használjanak?
2021. ápr. 8. 18:59
107/137 anonim válasza:
105, akkor mi a raknak kérsz véleményt a helyzetről, ha neked csak az jo ha megsimogatjuk a buksidat, hogy igen, jol cselekedtel?
108/137 anonim válasza:
Kérdező, ha nem szorulsz rá anyagilag és ennyire a saját képére akar formálna, a halál kék eres fa... kuksójáért nézel efelé a fehér nép felé? Nem te kérted, hogy megszüljön
109/137 anonim válasza:
Szerintem ha valakit a környezetemben zavar egy ilyen dolog, illendő és kedves gesztus ezt arra a pár órára a kedvéért, hogy jól érezze magát velem hanyagolni, ha lehet. A kiabálás persze nem jogos de ha szépen megkér a kedvéért miért ne tenném meg? Akit nem zavar, annak a környezetében majd úgy beszélek ahogy akarok. Szerintem alapvető dolog lenne ez, legyen szó anyàmról vagy egy kedves barátról. Persze, nincs köze hozzá hogy beszélsz, de ahhoz hogy őt ez zavarja, van.
110/137 A kérdező kommentje:
107, az van, hogy a kérdés az volt, hogy jogosan szól-e ilyen miatt anyám, nem pedig az, hogy hogyan beszéljek csak mert vagina van a lábam között és nem pénisz. Senki nem kérdezte, hogy szerinted mik a "férfias szavak" és hogyan kéne beszélnem.
2021. ápr. 9. 11:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!