Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Létezhet olyan, hogy egy...

Létezhet olyan, hogy egy anya, akar tudatosan, vagy tudat alatt a saját lányán bosszulja meg azt, ahogy az apja bánt vele?

Figyelt kérdés

Az anyám apja alkoholista volt, borzalmas volt a gyerekkora, durván bántalmazta az egesz családot es elitta minden pénzüket.

Az anyám soha nem tudott felém érzelmeket kimutatni, egy tabutéma volt minden érzelem kinyilvánítás. Mindenki mással viszont nagyon kedves, meg az apjának is megbocsátott, fizette a temetését, a volt férjével, aki szinten verte a mai napig tartja a kapcsolatot... nekem többféle mentális betegségem van, egyáltalán nem empatikus velem, en mar arra is gondoltam, hogy meg örül is neki, hogy rosszul vagyok es ebből táplálkozik. Hónapok óta nem láttuk egymást, pedig egy lakásban lakunk, nem érdekli, hogy nem eszem, pedig tudja.

Volt egy abortusza is... Hogy lehet, hogy mindenkivel kedves es megértő, csak velem nem?

2021. márc. 17. 23:10
1 2 3 4 5 6 7
 61/65 A kérdező kommentje:

Tavaly derült ki, hogy borderline vagyok, miután az összes eddigi bantas, amit kaptam egyszerre jött ki rajtam. Úgy néz ki, eddig az elmém a saját magam védelme érdekében elfojtott mindent. Hat most mar nem tudom. Ennek ellenére az itteni válaszok között egyiket sem találtam túl durvának, vagy rosszindulatúnak. Egyszer régebben egy abortusszal kapcsolatos topikban leírtam a véleményem, ott a sok abortuszt istenítő ember olyanokat írt, hogy attól mar keztem rosszul lenni. Ahhoz képest ez a topik óvoda.

Mondjuk engem soha senki véleménye nem tudna az öngyilkosság felé lökni, utálatot es dühöt vált ki csak. Az öngyilkosság felé engem csak a saját depresszióm lök.

2021. márc. 19. 21:43
 62/65 anonim ***** válasza:
68%
Elhiszem kérdező, csak azt mondom, a neten nem tudhatod felmérni a másik állapotát, nem tudhatod mivel ártasz.
2021. márc. 19. 22:12
 63/65 anonim ***** válasza:
100%
És igen, az elfojtás azért van hogy védje a józan eszed. Kegyetlen mikor egyszerre zúdul rád minden. Nekem apránként is rémes volt emlékezni, így nem igazán tudom milyen lehet mikor egyszerre taglóz le minden. De sajnálom hogy ilyen szörnyűségeket kellett átélned. Senkit se szabadna ennek kitenni.
2021. márc. 19. 22:15
 64/65 A kérdező kommentje:
Valójában par hónapja az anyám megadta az utolsó löketet. Nem tudta, hogy hallom, miközben szarkasztikusan arról beszélt a barátjának, hogy mi lesz a biztosításával, illetve ki fogja felvenni a pénzt, ha en 2 ev múlva úgyis öngyilkos leszek...majd azzal folytatta, hogy ugye akkor majd a testvérére száll a pénz, miutan en megölöm magam. Nem tudom melyik depressziós, borderline gyereket nem készítené ki egy ilyen mondat a saját anyjától. ez lett volna a kérdésem lényege. Az anyámra irányult most első sorban.
2021. márc. 19. 22:52
 65/65 anonim ***** válasza:
68%
Szörnyű, Anyád egy beteg ember.
2021. márc. 19. 23:25
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!