Létezhet olyan, hogy egy anya, akar tudatosan, vagy tudat alatt a saját lányán bosszulja meg azt, ahogy az apja bánt vele?
Az anyám apja alkoholista volt, borzalmas volt a gyerekkora, durván bántalmazta az egesz családot es elitta minden pénzüket.
Az anyám soha nem tudott felém érzelmeket kimutatni, egy tabutéma volt minden érzelem kinyilvánítás. Mindenki mással viszont nagyon kedves, meg az apjának is megbocsátott, fizette a temetését, a volt férjével, aki szinten verte a mai napig tartja a kapcsolatot... nekem többféle mentális betegségem van, egyáltalán nem empatikus velem, en mar arra is gondoltam, hogy meg örül is neki, hogy rosszul vagyok es ebből táplálkozik. Hónapok óta nem láttuk egymást, pedig egy lakásban lakunk, nem érdekli, hogy nem eszem, pedig tudja.
Volt egy abortusza is... Hogy lehet, hogy mindenkivel kedves es megértő, csak velem nem?
Kérdező, ezért mondtam, hogy JÓ pszichologust keress. Az ritka dolog. Többet is ki kell próbálnod, mire megtalálod a megfelelőt. Nincs, aki tudna ajánlani neked egyet? Nem szabad húznod az időt, azonnal keresned kell egyet.
Gondoltam ,hogy ilyesmi idős vagy, ezért is fontos, hogy lépj, mert ez a szarság már beléd rögzülthetett eléggé.Minél tovább vársz, annál nehezebb kimászni ebből.
Tévedsz, van kiút. Mondom úgy hogy anyám férje pedofil volt. Értsd szó szerint hat éves koromtól zaklatott, kilenc voltam amikor először megerőszakolt. ehhez lelki és fizikai bántalmazás volt pluszban.És ebből a pokolból is vissza tudtak hozni megfelelő gyógyszerrel, és terápiával, pedig elhiheted, egy roncs voltam aki évtizedekig hallgatott arról ami történt. Nem fogom azt hazudni neked Hogy most minden könnyű, űberfasza, de sokkal könnyebb. A xanax pedig nem megoldás, csak lenyom, meg kéne találni a neked megfelelő antidepresszánst. Megkérdezhetem mit kaptál? Mert úgy tudom sok van amit a bipolárisok nem is szedhetnek.
Ami a pszichológust illeti: Nem sok van aki a mangunkfajtát megfelelően kezelni tudja, és nem biztos hogy az első terápiafajta amit megpróbáltok, be is válik. Nekem szerencsém volt olyan kezel aki kifejezetten bántalmazottakkal, gyerekkori traumák feldolgozásával foglalkozik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!