Létezhet olyan, hogy egy anya, akar tudatosan, vagy tudat alatt a saját lányán bosszulja meg azt, ahogy az apja bánt vele?
Az anyám apja alkoholista volt, borzalmas volt a gyerekkora, durván bántalmazta az egesz családot es elitta minden pénzüket.
Az anyám soha nem tudott felém érzelmeket kimutatni, egy tabutéma volt minden érzelem kinyilvánítás. Mindenki mással viszont nagyon kedves, meg az apjának is megbocsátott, fizette a temetését, a volt férjével, aki szinten verte a mai napig tartja a kapcsolatot... nekem többféle mentális betegségem van, egyáltalán nem empatikus velem, en mar arra is gondoltam, hogy meg örül is neki, hogy rosszul vagyok es ebből táplálkozik. Hónapok óta nem láttuk egymást, pedig egy lakásban lakunk, nem érdekli, hogy nem eszem, pedig tudja.
Volt egy abortusza is... Hogy lehet, hogy mindenkivel kedves es megértő, csak velem nem?
Itt azért többen vagyunk, akiknek baromira nem tetszik ,amit írsz..csak megjegyzem.
Nincs benned egy csepp empátia sem.Részvétről,együttérzésről hallottál már? Ezért mondtam, hogy ha nem tudod átérezni, amiről ír(mert nem volt benne részed, vagy mert te baromi erőslelkű vagy, vagy mittudomén...) akkor ne írj olyat, amivel csak lehozod az életről. Azt hiszem, nem érted, hogy csak rosszat teszel neki azzal, amit és ahogy írsz.
Gondolom nem akarsz az a típus lenni, aki ír mindenfélét,erre a sérült lelkű ember felköti magát. Vagy te akkor csak vállat vonsz, hogy ez az ő döntése volt, te nem tehetsz róla?
Felmerült bennem egy kép: mi többiek ülünk a gép előtt és forgatjuk a szemünket, hogy Atyaisten, ez az őstulok nem ért meg, nem fog fel semmit abból, amit mondunk..
Minősíted te saját magadat.
Nem, nem akarok veled privátban sem eszmét cserélni.
Isten ments..
sajnálom,ha azt hiszed, hogy itt arra megy ki a játék, hogy kié legyen az utolsó szó... Nem , nem erről van szó..de gondolom ezt se érted, ahogy a többit se, amiről írtunk.
(Ha megnézed a zöld kis pipákat a kommentek felett, abból láthatod, hogy nem egyetlen ember írogat neked)
Pszichiáternél:
- Doktor úr, szörnyű traumákon mentem keresztül
- Engedje el!
- Tényleg? Köszönöm. Mennyivel tartozom?
- 5000 Ft
Szerinted ez így működik? Kapd össze magadat és lépj tovább? Mikor a beteg sokszor még arra sem képes, hogy a történtekről beszéljen? És - nagyon gyakran az is megesik -, hogy nem hisznek neki? Meghazudtolják? Vagy megbüntetik, ha erről beszélni mer?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!