Létezhet olyan, hogy egy anya, akar tudatosan, vagy tudat alatt a saját lányán bosszulja meg azt, ahogy az apja bánt vele?
Az anyám apja alkoholista volt, borzalmas volt a gyerekkora, durván bántalmazta az egesz családot es elitta minden pénzüket.
Az anyám soha nem tudott felém érzelmeket kimutatni, egy tabutéma volt minden érzelem kinyilvánítás. Mindenki mással viszont nagyon kedves, meg az apjának is megbocsátott, fizette a temetését, a volt férjével, aki szinten verte a mai napig tartja a kapcsolatot... nekem többféle mentális betegségem van, egyáltalán nem empatikus velem, en mar arra is gondoltam, hogy meg örül is neki, hogy rosszul vagyok es ebből táplálkozik. Hónapok óta nem láttuk egymást, pedig egy lakásban lakunk, nem érdekli, hogy nem eszem, pedig tudja.
Volt egy abortusza is... Hogy lehet, hogy mindenkivel kedves es megértő, csak velem nem?
"Teljes egészében a szülei a hibásak, nem ő rontott el semmit gyerekként" - hol írtam én ilyet? Hol tettem egy szó erejéig is a kérdezőt hibássá? Nyilván nem csak a szülőktől függ, hogy az a gyerek milyen lesz, hanem a nagyszülőktől, a környezettől, az iskolától, a barátoktól, az ismerősöktől, amit lát az interneten, így mindennek egy része hozzájárult ahhoz, hogy most hol is tart a kérdező élete.
Ez pedig egy közösségi oldal, oda kommentel a felhasználó, ahová akar, nem a másik fogja ezt neki megmondani, köszönöm! Mert neked aztán sok információd lehet az ő életéről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!