Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Létezhet olyan, hogy egy...

Létezhet olyan, hogy egy anya, akar tudatosan, vagy tudat alatt a saját lányán bosszulja meg azt, ahogy az apja bánt vele?

Figyelt kérdés

Az anyám apja alkoholista volt, borzalmas volt a gyerekkora, durván bántalmazta az egesz családot es elitta minden pénzüket.

Az anyám soha nem tudott felém érzelmeket kimutatni, egy tabutéma volt minden érzelem kinyilvánítás. Mindenki mással viszont nagyon kedves, meg az apjának is megbocsátott, fizette a temetését, a volt férjével, aki szinten verte a mai napig tartja a kapcsolatot... nekem többféle mentális betegségem van, egyáltalán nem empatikus velem, en mar arra is gondoltam, hogy meg örül is neki, hogy rosszul vagyok es ebből táplálkozik. Hónapok óta nem láttuk egymást, pedig egy lakásban lakunk, nem érdekli, hogy nem eszem, pedig tudja.

Volt egy abortusza is... Hogy lehet, hogy mindenkivel kedves es megértő, csak velem nem?

2021. márc. 17. 23:10
1 2 3 4 5 6 7
 51/65 anonim ***** válasza:
Bocsánat, a zöld pipás részt félreértettem, de gondolom leesett, mire céloztam.
2021. márc. 19. 12:08
 52/65 anonim ***** válasza:
0%
De egyébként a 45.-nél és 46.-nál ugyanannyi pipa van, mégis olyan, mintha más írta volna. Akkor mi van? Más írta, vagy csak egy személy, hogy azt higgyem többen vannak?
2021. márc. 19. 12:11
 53/65 anonim ***** válasza:

Az a baj, hogy te pont annyira érted félre az EGÉSZET, mint a zöld pipás részt.

Nem ,senki nem akar itt senkit becsicskultatni. Ezt is félreérted.

2021. márc. 19. 12:13
 54/65 anonim ***** válasza:
46 én vagyok, a 45 nem. Véletlen egybeesés.
2021. márc. 19. 12:15
 55/65 anonim ***** válasza:
0%
Nem akar becsicskitani? Számold csak össze, hányszor lett leírva, csak azért, mert én nem úgy látom a dolgokat, mint ti, inkább kussoljak. Hát nem fogok, mert ezt nem egy másik felhasználó fogja eldönteni. Egyébként pont ti beszéltek empátiáról. Gratulálok, s*gget csináltatok a szátokból. Én legalább nem beszélek olyan dologról, amit nem tartok be. Tudjátok az empatikus embereknek megvan az a képességük, hogy együtéreznek másokkal, és nem játszanak kis Istent.
2021. márc. 19. 12:27
 56/65 anonim ***** válasza:
Itt nem veled kell együttérezni, hanem a kérdezővel kellene... Mivel ez rohadtul nem megy neked, ezért kértünk többen, hogy fáradj odébb. Mert nem használsz, hanem kifejezetten ártasz neki. Ennyi volt az egész. Ezt lassan már a kutyám is megértené, de te még mindig nem. Itt egyedül neked vannak kirohanásaid, mindegyikünk civilizáltan szólt hozzád.
2021. márc. 19. 12:52
 57/65 anonim ***** válasza:
0%
Igen, ami egyébként nem talált, mert én nem használok közhelyeket, és a másikat nem a kérdezőnek szántam, hanem egy kérdésre válaszoltam. Erre "ártok neki", oké... Csak tudnám a kérdező ezt hogyan látja, mert az világos, hogy nektek csak az jó, ami egyetért veletek.
2021. márc. 19. 12:58
 58/65 anonim ***** válasza:
Van arra esély, hogy beszélgessünk akár itt is?
2021. márc. 19. 15:08
 59/65 A kérdező kommentje:

Miről szeretnél? En mar elvesztettem itt a fonalat a vitában.

Egyébként lehet mar en vagyok túl érzéketlen, 56, köszönöm a védelmezést, valahogy semmilyen hatassal nem volt rám az 57es válaszadó. Azzal nincsen gondom, ha nem értenek velem egyet, csak azzal, ha valaki nagyon durva, vagy bunkó. Olvastam mar ezen a fórumon sokkal brutálisabb válaszokat is.

2021. márc. 19. 21:02
 60/65 anonim ***** válasza:
70%
Nem az 56-os vagyok, de elhiszem, brutálisan durva, sőt hülye tud itt lenni némelyik válaszoló. Ugyanakkor én saját bőrről tudom hogy egy nem rossz szándékú megjegyzés is mekkora kárt tud okozni, pont nem depressziós embereknek kéne osztani az észt. A terápiás csoportban ahol jártam, egy ilyen "segítő szándékú" emberke adta meg az utolsó lökést az egyik csajnak hogy felvágja az ereit, csak még időben találták meg. Én ezért szoktam hangoztatni hogy ha labilis, depressziós emberrel beszélnek -írnak rá- a körülmények pontos ismerete nélkül nagyon óvatosan kéne fogalmazni. Ugyanis nem lehet tudni a másik mennyire van a szakadék szélén, milyen traumái vannak. Nekem konkrétan egyetlen rosszindulatú mondat kellett hogy az öngyilkossági szándékig lökjön...
2021. márc. 19. 21:22
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!