Megváltozhat a gyerek miatt?
A férjemmel első babánkat várjuk nyárra. 5 éve vagyunk házasok. Ő mindig is indulatos, erős akaratú volt, inkább én engedtem mindig neki, oda mentünk, azt csináltuk, amit ő akart, nekem a béke fontosabb.
A barátnőim sosem szívlelték, de szerintem féltékenyek, mert nagyon okos férfi, sokra fogja vinni. Amikor elmondtam nekik, hogy babát várunk, hát... nem hiszem, hogy őszintén örültek neki. Egyikük mondta is, hogy aggódik, milyen apa lesz a férjem, lesz-e türelme egy gyerekhez, mert ha felidegesítem, sokszor kiabál velem is. A szüleimmel egyébként - miatta - nem találkozunk gyakran, amit nagyon bánok. Ő nem kedveli őket.
Elültették a bogarat a fülemben, mert a férjem sokszor kiabál, amikor kiakad, de meg sosem ütne. Amióta várandós vagyok, nem kiabált, a föld felett jár ő is, szerintetek megváltoztathatja az apaság?
Szerintem ez így nem normális kapcsolat. Úgy tűnik nekem, hogy meg sem becsül. Más férfi a párja kedvében jár általában és nem bunkózik vele.
7-es én is így nőttem fel édesanyámat és a testvéreimet sosem bántotta apám csak engem. Már nem bírta csak szavakkal kiadni a dühét néha fizikailag is muszáj volt neki.
És sajnos ilyen kapcsolatba is éltem 3 évig. Mindig az volt amit ő akart, egyfolytában hisztizett és kiabált velem. Amit nagyon megbántam, hogy én is eltávolodtam a családomtól főleg a mamámtól akivel éltem, mert elhunyt tavaly és az utolsó éveit miatta hagytam ki. Egyből szakítottam vele, nekem nem ért ennyit egy kapcsolat hiába szerettem.
Szerintem gondolkozz el. Nem mondom, hogy te is hagyd ott, de ezt át kéne beszélni vele őszintén elmondani neki a dolgokat.
Igen fog.
Rosszabb lesz.
Szép jövő vár rád meg a gyerekre.
Gratulálok hogy egy ilyen baromnak szülsz.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!