Megváltozhat a gyerek miatt?
A férjemmel első babánkat várjuk nyárra. 5 éve vagyunk házasok. Ő mindig is indulatos, erős akaratú volt, inkább én engedtem mindig neki, oda mentünk, azt csináltuk, amit ő akart, nekem a béke fontosabb.
A barátnőim sosem szívlelték, de szerintem féltékenyek, mert nagyon okos férfi, sokra fogja vinni. Amikor elmondtam nekik, hogy babát várunk, hát... nem hiszem, hogy őszintén örültek neki. Egyikük mondta is, hogy aggódik, milyen apa lesz a férjem, lesz-e türelme egy gyerekhez, mert ha felidegesítem, sokszor kiabál velem is. A szüleimmel egyébként - miatta - nem találkozunk gyakran, amit nagyon bánok. Ő nem kedveli őket.
Elültették a bogarat a fülemben, mert a férjem sokszor kiabál, amikor kiakad, de meg sosem ütne. Amióta várandós vagyok, nem kiabált, a föld felett jár ő is, szerintetek megváltoztathatja az apaság?
86 vagyok, akkor a gyengébbek kedvéért: nem mindegy hogy azért vagyok leordítva, mert rossz helyre tettem a fogkrémet még amúgy is rajtam vezetnek le minden feszültséget, vagy mert egy hete folyamatosan cseszegetem a páromat ok nélkül minden hülyeséggel és elege lesz, esetleg emberből van ő is, és az évek alatt elfordult már,
hogy ok nélkül bunkó volt . Mivel a kerdezo azt írta, ha felidegesíti a férjét, aakkor kiabal vele. Erre próbáltam célozni, hogy mivel tudja kihozni a sodrából. 😅 de nyilván az az eset áll fent hogy mindenert le van kiabálva és neki kell engedni , ezt írtam is
Ha ram hallgatsz, most azonnal befejezed azt hogy hanyagolod a szuleidet a ferjedert.
Ok neveltek fel. Ha valami tortenne veluk, sose bocsajtanad meg magadnak.
Ezenkivul ha ram hallgatsz, elhagyod a ferjed mielott meg megszuletik a baba, es megprobalod elintezni hogy ne legyen apasagi.
Minel kevesebb koze van a gyerekhez annal jobb.
Ha meglesz a gyerek akinek raadasul o az apja, rajta keresztul fog sakkban tartani.
Tapasztalatbol beszelek, vagyis halistennek en idoben leptem, de nagyon elrontottam volna ha nem.
Akikről én meséltem, ott könnyen ment, mert mindhárman ugyanazt nyilatkozták, a bíróságon is csak megkérdezték, hogy egyetértenek-e (Se DNS teszt se semmi sem volt) .
Viszont itt ha apuka nem akar a gyerekről lemondani és/vagy nincs aki a nevére veszi, akkor bizony nincs mese, a férj marad az apa.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!