A párom gyereke minden nap hivogatja a páromat. Másfél hónapja költözött hozzám, azóta minden nap ez a műsor. Idővel ez csökkenni fog, mi a tapasztalatotok?
Nincs időm végigolvasni a 60 kommentet...
Kérdező, ha a közös gyereketekről lenne szó, akkor is ugyanígy ajvékolnál...?????
Én bízom benne, hogy nem fog változni.
Te is olyan nő vagy aki azt vallja, hogy válás után a pasinak a gyerekeit is ugyanúgy ott kell hagyni mint az exét. Undorító. Persze ha te lennél az ex nej a gyerekekkel sírnál hogy miért nem foglalkozik az apa a gyerekével...na mind1
Remélem a párod rendes apuka marad.
Egyébként én 29 évesen is naponta felhívom a szüleimet. Egyenként.
Ha nem tudod elviselni ne kezdj gyerekes pasival. Egyebként de, kibírható napi szinten hogy legalább telefonon keresztül foglalkozik a gyerekével.
52, jezusom, szegény...
Nincs közös gyerek. Nem 2 órát beszél, telefon nélkül is főzne, valószínűleg azert ragaszkodik a pasi is hozzá, nert a masik szakácsnőjét elszalasztotta...
Ha közös gyerek lenne, akkor azzal bezzeg jatszhatna, mig szegenyke főz, ugye?
Nem tudom magam a helyedbe képzelni, mert sosem jöttem volna össze gyerekes apával. Tudod, a gyerekes ember, az egy csomag. Jár vele a gyereke is. És mert az élet véges és kiszámíthatatlan, még az is benne van a pakliban, hogy a gyerek nálatok köt ki, esetleg véglegesen. Na ezért is kell jó előre meggondolni.
És hogy a kérdésedre is válaszoljak, az én gyerekem már a harmincas éveiben jár, és még most is naponta felhív. És igen, néha egy órát beszél. És igen, néha bezavar a programomba, de soha, de soha nem mondom neki, hogy most nem alkalmas.
a kerdesre valaszolva, mert vegul is ez az oldal lenyege : igen valoszinuleg egy ido utan kevesebbet fogja hivni az apjat. nem tudom mikor mentek szet az anyjaval, de ha friss a szakitas, lehet nem dolgozta meg fel a gyerek, nem erti hogy miert nincs vele az apukaja, biztos nagyon szereti es hianyzik neki. kicsit probalj a gyerek szemevel latni, es akkor megerted. ha jot akarsz a kapcsolatotokban, semmikepp se tedd szova a parodnak hogy sokallod a beszelgetest, mert csak ot fogod elmarni magadtol. valoszinuleg neki is rossz hogy nem elhet egyutt a gyerekevel akit szeret, bar nyilvan nem tudhatom mi van a hatterben.
ahogy a tobbiek is irtak, ha gyerekes ferfival vagy egyutt, nem varhatod el hogy a gyereket kizarja az eletebol. ha ez teged zavar, erdemesebb massal kezdeni, mert siman lehet hogy par ev mulva a srac/lany oda akar koltozni hozzatok, es a parod is benne lesz.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!