A párom gyereke minden nap hivogatja a páromat. Másfél hónapja költözött hozzám, azóta minden nap ez a műsor. Idővel ez csökkenni fog, mi a tapasztalatotok?
Figyelt kérdés
Nem kérek beszólásokat, a kérdésre válaszoljatok!2021. márc. 10. 08:07
1/163 A kérdező kommentje:
7 éves a gyerek
2021. márc. 10. 08:08
2/163 anonim válasza:
Te féltékeny vagy egy 7 évesre? 23 vagyok de mindennap szoktam beszélni anyukámmal, szerinted egy 7 éves gyereknek erre nincs igénye? Hogy a saját apjával mindennap beszéljen?
3/163 anonim válasza:
Miért csökkenne? Normál esetben vele élne.
4/163 anonim válasza:
2 vagyok, komolyan nem értem hogy neked ez miért “műsor” nagyon meredek lehet ami a fejedben van az biztos
5/163 anonim válasza:
Most nézem a “zaklatás” hastaget
Te valami beteg elmeroggyant lehetsz....jesszus
6/163 A kérdező kommentje:
08:14 azért mert unalmas, hogy minden nap kábé fél-1 óra ezzel megy el az esténkből. Utána a párom is sokszor lefárad, rosszkedvű
2021. márc. 10. 08:16
7/163 anonim válasza:
Akkor mit kéne hogy csináljon?Ne beszéljen a gyerekkel?Komolyan kérdezem,nem beszólni akarok
8/163 anonim válasza:
Lehet azért rossz kedvű mert egy ilyen nő mellé kell befeküdnie az ágyba aki még egy 7 éves kislányra is féltékeny.
10/163 anonim válasza:
Akkor a parod minek csinalt gyereket?
Vele elni jobb volt, mint szeretővel lelepni??
Ez amugy kamu
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!