A párom gyereke minden nap hivogatja a páromat. Másfél hónapja költözött hozzám, azóta minden nap ez a műsor. Idővel ez csökkenni fog, mi a tapasztalatotok?
Figyelt kérdés
Nem kérek beszólásokat, a kérdésre válaszoljatok!2021. márc. 10. 08:07
91/163 anonim válasza:
Azért sokat mondó hogy a kérdező az építő jellegű válaszokra se reagal. Az előző kommentjei is 1-1 mondatosak voltak. Vagy troll kérdés az egész vagy nagyobb liba mint elsőre tűnik.
92/163 anonim válasza:
Az apukának valamiért alacsony a mérce (legalábbis most).
93/163 anonim válasza:
Remélem nem csökken.
Apukának olykor a te szent pi.nádon kívül is van élete. Szokd meg, vagy lépj le, ha ennyire zavar.
94/163 anonim válasza:
93- szent pi.na😂😂😂😂ezen felröhögtem
95/163 anonim válasza:
Az ugye meg van hogy amúgy meg apuka 2 naponta megy is a gyerekért? Én nem vagyok gonosz mostoha, sőt annó én kezdeményeztem hogy a párom 5 éves kislányának vegyünk telefont, hogy ne az anyjával kelljen vitatkozni ha beszélni akar vele. Na de azért amikor vasárnap este hazavittük és utána még este 10kor is csörgött a telefon 5 percenként mert annyira rákattant a telefonra az már nekem se volt vicces.
96/163 anonim válasza:
Fúj de egy rosszindulatú nő vagy te. Tipikus gonosz mostoha. Ha ennyire zavar, hogy a SAJÁT gyerekével beszél a párod napi fél esetleg 1 órát, akkor gondolkodtál volna előbb, mikor egy gyerekes emberrel szűrted össze a levet. Most már ez van. Nyilván fontosabb lesz neki a gyereke, mint az aktuális nőci.
97/163 anonim válasza:
De a gyerekek mindig valamire ra vannak kattanva..mindig van valami mania vagy bugyuta szokás..ilyenek.
Gondolom a 2 naponta menessel is van gond, sőt szerintem inkabb az lesz a nagyobb konfliktis a kérdezőnek nem a telefon
98/163 anonim válasza:
Aztán mi a p.csáért nem elég ha a párod 23 és fél órát tölt veled?
99/163 anonim válasza:
Miért, nincs neki munkahelye főnöke anyja apja tesója haverja szomszédja és nem is alszik?
100/163 anonim válasza:
Már felszívódott a kérdező :D..
tuti kamu amúgy ahogy válaszol főleg.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!