Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Tényleg nagyot hibáztam?

Tényleg nagyot hibáztam?

Figyelt kérdés

Egyetemi vizsgáról van szó.

Sajnos belehúztam abba a tételbe, amit nem annyira tudtam.

Gondoltam, erőmön felül megpróbálok annyit összekaparni, ami talán elég lesz egy gyenge ketteshez. S ha nem elég, akkor így is- úgy is bukás, de legalább megpróbáltam.

Megpróbáltam, az oktató csak hallgatott, mikor végeztem, csak annyit kérdezett, hogy ennyi? Mondtam, hogy gondolkozom, mert most hirtelen nem jut eszembe több.

Nem tett fel segítőkérdést, hanem mondta, hogy jó, akkor ez elégtelen.

Elfogadtam, ez van, kijöttem.

Még megvártam a többieket, és kiderült, hogy aki volt olyan t@kös, és már a húzásnál visszadobta a tételt, hogy sajnos ezt nem tudom, kérem az egyest, annak adott egy második esély, és húzhatott még egy tételt. Gyakorlatilag mindenki így ment át.

Erre én nagyon elkeseredtem, mert ezt én nem tudtam, s így én nem kaptam még egy esélyt, csak a többiek.

Mindenki biztatott, hogy menjek vissza, kérdezzem meg, hogy ad-e nekem is egy második esélyt, mert nem tudtam erről a lehetőségről.

Visszakopogtam, nagyon udvariasan elnézést kértem és megkérdeztem.

Gyakorlatilag kidobott, hogy szó sem lehet róla, én döntöttem úgy, hogy nem adom vissza a tételt, a vizsga véget ért, viszontlátásra.

Apám itthon meg síkidegre kiakadt, hogy mit műveltem, ahogy ő mondja: "nagyot hibáztam", mert mit képzelek én magamról, hogy csak úgy visszamegyek, ezt nem lett volna szabad, és hogy mostmár egy életre megjegyzett, és egy életre elvágtam magam nála.

Tényleg nagyot hibáztam?

tegnap 17:42
1 2 3
 1/25 anonim válasza:
14%
Tanulni kellett volna nem praktikázni.
tegnap 17:52
 2/25 anonim válasza:
100%
Dehogyis. Nyugi, ki fogod javítani.
tegnap 17:52
 3/25 A kérdező kommentje:

Igen, tényleg jobban kellett volna tanulni, csakhogy én már munka mellett, levelezőn végzem, és családot tartok el.

17 tárgyamból 16 sikerült is, csak ez az egy nem.

Apám véleménye nem azért számít, mert 20 éves vagyok és ő tart el, hanem azért, mert kétszer annyi idős létemre is megijesztett azzal, hogy tényleg mi van, ha ekkorát hibáztam, s mit lát, amit én nem.

Az egyetemet nagyon be akarom fejezni, nem akarom, hogy ezen az egy dolgon múljon. A tárgyat cv-sként újra felveszem a második félévben, csak nehogy tényleg az legyen, hogy mostmár akárhogy tanulok, majd megnehezíti a dolgomat, mert azt hiszem, mindenkitől lehet olyat kérdezni, amit nem tud, hiába tanult rendesen.

tegnap 17:56
 4/25 anonim ***** válasza:
88%
H.lye felfogás a tanár részéről, egyetemen bukni meg nem a világ vége. Majd kijavítod, nem dől össze a világ
tegnap 18:01
 5/25 anonim válasza:
0%
Drop out oszt annyi
tegnap 18:03
 6/25 anonim ***** válasza:
45%
Nem fog kibuktatni a tanár. Aljasság volt a részéről. Apád pedig ne ugasson bele abba, amihez nem ért.
tegnap 18:04
 7/25 A kérdező kommentje:
Ötös, gondolod, ennyitől lemorzsolódom? Ne ijesztgess már.
tegnap 18:05
 8/25 anonim ***** válasza:
100%
A tanár részéről azért ez fura hozzáállás. Te azért nem adtad vissza a tételt rögtön, mert meg akartad próbálni, nem akartad rögtön feladni, te sem vagy rosszabb annál, akik rögtön megmondták neki, hogy nem megy. Na de most már mindegy, mindenesetre ne aggódj, következőnek majd átmész.
tegnap 18:06
 9/25 anonim válasza:
50%
Jobb dontés .
tegnap 18:06
 10/25 A kérdező kommentje:

Igen, mondjuk ezt elmagyarázta nekem elég ingerülten, hogy húztam az idejét, nem voltam vele egyenes és őszinte, hogy ezt nem tudom, míg aki visszaadta a tételt, szerinte gerinces volt, és ezért kaptak másodim esélyt, én meg nem.

Apám ezért is meg van ijedve, mert engem ingerülten oktatott ki erről a tanár, míg a többiektől jókedvűen vált el.

tegnap 18:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!