Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Nagyot hibáztam! Összevesztem...

Nagyot hibáztam! Összevesztem anyával és csúnyákat mondtam?

Figyelt kérdés

Anya mindenen mérgelődik, pl azon hogy a villa és a kés összekavarodott a fiókba, aztán kritizálta a felmosást mert a fuga koszos de azt csak kézzel lehetne kitisztítani. Na és felkaptam a vízet hogy majd a nyelvemmel fogom, és szó szót követett, azt mondta majd nem fog jönni a vőlegényem, másfél havonta csak egy hétre jön, és azt is képes lenne megtiltani, pedig nagyon szeret és sok mindent köszönhetek neki.

E-miatt kiakadtam és közöltem hogy ne őt bántsa hanem a sógornőmet, meg mióta hazajött tesóm Mo-ra engem levegőnek néz, ha szólok hozzá nem válaszol vagy egy aha-val leráz, és akkor mondja ő is hogy észrevette hogy cukkolom őt, mert testvérem alig jön, ( ami anyának fáj) és én meg mondtam hogy egy papucs mert az van amit a "felesége" akar ami igaz is mert nem engedi, és el kell lógnia!Szóval most nem szólunk egymáshoz, kicsit félek is hogy megharagudott, de nem gondolkodik hogy nem a munkatársaival kellene jópofizni nevetgélni hanem mondjuk a családdal, de ránk állandóan dúl-fúl

2013. máj. 26. 19:26
 1/1 anonim ***** válasza:
100%
Ha ugy érzed, hogy nagyot hibáztál,akkor kérj bocsánatot!Lehet, hogy ez sem érdekli az anyudat.
2013. máj. 26. 19:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!