Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Tényleg nagyot hibáztam?

Tényleg nagyot hibáztam?

Figyelt kérdés

Egyetemi vizsgáról van szó.

Sajnos belehúztam abba a tételbe, amit nem annyira tudtam.

Gondoltam, erőmön felül megpróbálok annyit összekaparni, ami talán elég lesz egy gyenge ketteshez. S ha nem elég, akkor így is- úgy is bukás, de legalább megpróbáltam.

Megpróbáltam, az oktató csak hallgatott, mikor végeztem, csak annyit kérdezett, hogy ennyi? Mondtam, hogy gondolkozom, mert most hirtelen nem jut eszembe több.

Nem tett fel segítőkérdést, hanem mondta, hogy jó, akkor ez elégtelen.

Elfogadtam, ez van, kijöttem.

Még megvártam a többieket, és kiderült, hogy aki volt olyan t@kös, és már a húzásnál visszadobta a tételt, hogy sajnos ezt nem tudom, kérem az egyest, annak adott egy második esély, és húzhatott még egy tételt. Gyakorlatilag mindenki így ment át.

Erre én nagyon elkeseredtem, mert ezt én nem tudtam, s így én nem kaptam még egy esélyt, csak a többiek.

Mindenki biztatott, hogy menjek vissza, kérdezzem meg, hogy ad-e nekem is egy második esélyt, mert nem tudtam erről a lehetőségről.

Visszakopogtam, nagyon udvariasan elnézést kértem és megkérdeztem.

Gyakorlatilag kidobott, hogy szó sem lehet róla, én döntöttem úgy, hogy nem adom vissza a tételt, a vizsga véget ért, viszontlátásra.

Apám itthon meg síkidegre kiakadt, hogy mit műveltem, ahogy ő mondja: "nagyot hibáztam", mert mit képzelek én magamról, hogy csak úgy visszamegyek, ezt nem lett volna szabad, és hogy mostmár egy életre megjegyzett, és egy életre elvágtam magam nála.

Tényleg nagyot hibáztam?

tegnapelőtt 17:42
1 2 3
 11/25 anonim válasza:
100%
De most apádnak mi köze van ehhez az egészhez?
tegnapelőtt 18:12
 12/25 A kérdező kommentje:
Beszélgettem vele, mert szoktam, ennyi.
tegnapelőtt 18:13
 13/25 anonim válasza:
0%
Nem jó kategóriában van akkor a kérdésed. Ez nem családi kapcsolatról szól.
tegnapelőtt 18:16
 14/25 anonim válasza:
Na át is tették a megfelelő kategóriába.
tegnapelőtt 18:16
 15/25 A kérdező kommentje:

Nem mindegy a kategória?

Ezen ne lovagolj már.

tegnapelőtt 18:17
 16/25 A kérdező kommentje:
A kérdésem szempontjából teljesen lényegtelen. Elveszel a részletekben, és ennyi idő alatt egy normális választ is adhattál volna.
tegnapelőtt 18:18
 17/25 anonim válasza:
0%
Egyébként igen biztosan megjegyzett a prof és esélyes, hogy ezután szívatni is fog.
tegnapelőtt 18:23
 18/25 A kérdező kommentje:

Ettől félek. De te miért látod úgy? Tapasztalat?

Sajnos apámnak is az, pedig ő nagyon nem most végezte az egyetemet.

De akkor most pontosan mi miatt? Mert visszamentem? Vagy azért, mert nem adtam vissza a tételt?

tegnapelőtt 18:26
 19/25 anonim ***** válasza:
62%
ez a Máté ?
tegnapelőtt 18:31
 20/25 A kérdező kommentje:
Miről beszélsz, 19-es?
tegnapelőtt 18:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!