A párom gyereke minden nap hivogatja a páromat. Másfél hónapja költözött hozzám, azóta minden nap ez a műsor. Idővel ez csökkenni fog, mi a tapasztalatotok?
Szerintem nagyon sok a napi 1,5 óra, addig rojtosra pofázhatja a száját az ember.
Szerintem egyértelműen a gyerek anyja van a háttérben, ő bíztatja, ő nyomul ily módon.
70+ válasz, te jó ég!
Felélénkültek az otthagyott ősanyák:DDDD
Úristen, ide csak elhagyott nők járnak? .....Mert a párkapcsolatban élők gondolom a felnőtt párkapcsolatokban vannak.
Egy csomó ember eleve nem bírja a telefont ha a gyereke hívja ha a szívszerelme. Nem csodálom ha a párod rosszkedvű a napi kötelező telefon után. Csak a gyerekének nem meri megmondani. Inkább jöjjön át a gyerek azt legalább te is hallod, együtt vagytok, de a telefonálgatás olyan hogy otthon is van a párod meg nincs is. Ugyanez neki is, pihenne is, de telefont kell a füléhez tartani elektroszmog és recsegés hol jó a vonal hol nem.
Te azt kérdezed hogy egy 7 éves gyerek miért nem bír ki egy napot.
Én azt kérdezem, hogy te mint felnőtt nő nem bírsz ki egy órát?
Nekem pl nincs gyerekem és el se hagytak, plusz gyerekként se hagyott el apám, mégis felforr a vérem, ha ilyet olvasok. Ezt hogy rakod össze kedves 72 és 74-es?
Aki nem képes elviselni a választott férfival együtt járó csomagot, az ne vállaljon be olyan párkapcsolatot, ahol gyerek is van. Ebből a kérdésből lerí az utálat a gyerek felé, aki nem tehet a szülei kapcsolatáról, meg arról se, hogy természetes vágya kötődni az apjához, legalább telefonon, ha már lelépett. Mindent elmond a kérdező személyéről, hogy ezt nem érti meg.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!