Gyűlölöm az anyám a drága ruháim tönkre teszi a mosásával, azt mondja erre hogy nem ő tehet róla, a mosógép és nem engedi hogy mossak magamra ott tartok hogy leütöm. Mit csináljak?
Figyelt kérdés
2021. febr. 12. 15:42
111/175 anonim válasza:
Én is annyiért veszek egy pólót,mint a kérdező,és én is idegbeteg lennék,ha tönkretennék.Amúgy nálunk általában anyám mos,én is szoktam,de képzeljétek megvarjuk,hogy összegyűljön egy adag.
Kérdező,ami nem koszos,csak bele izzadtál,mosd ki kéz közt.A sok idiótávsl meg ne foglalkozz.
112/175 A kérdező kommentje:
Köszönöm a "pár" értelmes kommentet
2021. febr. 13. 10:54
113/175 anonim válasza:
Ami ennyire kedvenc ruhadarab, abból eleve többet kell venni.
114/175 anonim válasza:
és mi van ha anyád nem mosna már rád?
akkor mi lenne?
115/175 anonim válasza:
Tudom ezt ajánlani. Tessék csak a szöveget értelmezni.
116/175 anonim válasza:
Akkor te magad mosnál és te is tönkretennél egy-egy drága pulcsit.
Magadat is gyűlölöd és leütöd?
117/175 A kérdező kommentje:
Jó tudom durván fogalmaztam, de akkor is drága póló ez a Levis póló
2021. febr. 13. 18:32
118/175 anonim válasza:
A további problémák elkerülésére ajánlom majd turkálókat és az amazon.de-t, ahonnan postaköltséggel együtt olcsóbb, mint itthon megvenni.
119/175 anonim válasza:
mosd magadnak akkor ha ennyire finnyás vagy istenem....
életképtelen vagy?
120/175 A kérdező kommentje:
Nem vagyok az jó elég legyen már a kötetkedésből, nincs jobb dolgotok itt élitek ki a komplexusaitokat?
2021. febr. 13. 19:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!