Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Gyűlölöm az anyám a drága...

Gyűlölöm az anyám a drága ruháim tönkre teszi a mosásával, azt mondja erre hogy nem ő tehet róla, a mosógép és nem engedi hogy mossak magamra ott tartok hogy leütöm. Mit csináljak?

Figyelt kérdés

2021. febr. 12. 15:42
❮❮ ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... ❯❯
 81/175 anonim ***** válasza:
93%

Ezt csak itt, csak most, csak neked:

Piros lett a szürke pólóm,

A GyK-t most telesírom.

Hátrányos az én helyzetem:

Még mosnom sem szabad nekem.

Nehéz az én gyerekkorom,

Már 26 éve tolom.

2021. febr. 12. 20:17
 82/175 anonim ***** válasza:
15%

Jézusom egyre rosszabb ez a rovat. Ma olyanokat olvastam itt....

Pl: Jesszumpepi. What???

Szefó. Elavult szöveg

87-es gyílkos hajlamú ember.

Gúny versike.

Huh családi kapcsolatok, a rovatok gyöngye mint mindig.

2021. febr. 12. 20:23
 83/175 anonim ***** válasza:
79%
A mamahotel már csak ilyen, szabályok vannak :)
2021. febr. 12. 20:28
 84/175 anonim ***** válasza:
78%
#91. Kapott egy tucat valódi tanácsot a problémájára (nem arra, hogy hogyan üsse le az anyját, akit gyűlöl a kérdésben megfogalmazottak alapján). Mea culpa, én sem bírom már komolyan venni ezt a nagyra nőtt tízévest. De micsoda szerencse, hogy empatikus, érzékeny, valódi odafordulással reagáló emberek is vannak még itt, akik legalább megbotránkoznak a többi idiótán, akik már minden épeszű ötletet elsütöttek, amikre rinyán, tagadáson és hárításon kívül nem jött más reakció, ezért felvették a fordulatszámot (meg a kesztyűt). Szégyelljük magunkat kollektívan: 3-2-1, MOST.
2021. febr. 12. 20:31
 85/175 anonim ***** válasza:
79%

91 igazad van, nagyon rossz. De: miért kell ilyen szavakat használni egy tetves trikó ürügyén anyával kapcsolatban: gyűlölöm, leütöm?

Miért nem lehet rendesen beszélni? Torz, beteg emberre jellemző egy ilyen beszéd - orvos javallott.

2021. febr. 12. 20:35
 86/175 anonim ***** válasza:
84%
93. Mondom én h szefós!
2021. febr. 12. 20:37
 87/175 anonim ***** válasza:
20%

Csak én nem látom a tucat jó tanácsot? Komolyan, nem is értem ezt a nagy kiakadást. Nyilvánvalóan nem szó szerint értette amit írt.

A mosást illetően: Hogy érted, hogy nem engedi? Mármint kitépi a kezedből a mosóport? Szerintem az értékes ruháidat mindenképpen hajtogasd össze és tedd el egy fiókba, majd mosd ki őket külön.

2021. febr. 12. 20:42
 88/175 anonim ***** válasza:
33%
nem olvastan végig, de van megoldás rá. nagyon enyhe hypos langyos viz egy lavórban, tiszta viz egy másikban. belenyomod a hyposba a pólót, nézed, hogy halványodik -e a rózsaszin rajta, akkor gyorsan kiveszed, átteszed a másikba, átöblited. Kicsavarod, ha még mindig rózsaszines, ismétled. De ne hagyd ott,mert tökre kifakulhat, ha benne felejted, figyelni kell végig.
2021. febr. 12. 21:14
 89/175 anonim ***** válasza:
78%
92.inkább te pofozd ezt a neveletlen tuskód aki megpofozná az annyát aki rá most és elrontotta...
2021. febr. 12. 21:21
 90/175 anonim ***** válasza:
11%
#93 Mármint a kérdezőt? Őt nem fogom.
2021. febr. 12. 21:24
❮❮ ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!