Gyűlölöm az anyám a drága ruháim tönkre teszi a mosásával, azt mondja erre hogy nem ő tehet róla, a mosógép és nem engedi hogy mossak magamra ott tartok hogy leütöm. Mit csináljak?
Kérdező, a helyedben NEM a gyakorin rinyálnék egy nyamvadt pulcsi miatt, hanem menteném a menthetőt (kaptál rá ötleteket).
El nem tudom képzelni, hogy IDEGESSÉGEDBEN más dolgod sincs, mint leütni anyádat és ezt a tényt megosztod velünk is. Ennyire rágyógyultál a gyakorira?
Én már öreg vagyok (a múlt évezredben születtem), ifjúkoromban az a mondás
járta, hogy "ideges ember nincs, csak bolond".
Tulajdonképpen örülhetsz, hogy csak ennyi az összes problémád!
Kérdező! Mi volt az alapszín? Sötétszürke vagy nagyon világos szürke? Mert ha sötét és rózsaszín foltok vannak benne akkor az hipó, és azt nem lehet kiszedni.
Ha az egész póló olyan mert eredetileg világos öaszemosta a prilossal..hát azt nem tudom de előttem erre már adtak tanácsot.
Végül mossál akkor amikor anyukád nincs otthon. Ideje megtanulnod. Szedd külön a színeket. Ha látsz 30 fokot akkor azon most a pólókat ami nem igazán koszos, rövid programon, folyékony mososzerrel (a por állagú 30 fokon nem olvad el és ráragad a ruhákra).
"A mosás az durva dolog már nagyon sok házasság is tönkrement miatta kb 500 éve minimum."
A gyilkosság az durva dolog, már nagyon sok élet is tönkrement miatta.
Szavakkal ölni lehet.
legalább örülnél hogy most helyetted 26 évesen mikor már neked kéne...
üsd le akkor az anyádat ha ennyire felhergel...
de ekkor már lehet hogy elküld a fenébe miért nem mosol magadnak?
életképtelen vagy,??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!