Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Gyűlölöm az anyám a drága...

Gyűlölöm az anyám a drága ruháim tönkre teszi a mosásával, azt mondja erre hogy nem ő tehet róla, a mosógép és nem engedi hogy mossak magamra ott tartok hogy leütöm. Mit csináljak?

Figyelt kérdés

2021. febr. 12. 15:42
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... ❯❯
 71/175 anonim ***** válasza:
94%
Valaki javasolta a színfogókendős újramosást, hosszú távon a kézzel különmosást, még hosszabb távon önálló életet egy másik univerz... lakásban.
2021. febr. 12. 19:41
 72/175 A kérdező kommentje:
Nem vagyok kíváncsi a rosszindulatú válaszokra, másik már nem friss ez a folt így működik a módszer, vagy vigyem el ruha tisztítóba?
2021. febr. 12. 19:44
 73/175 anonim ***** válasza:
27%
Most komolyan valaki azt hitte hogy a kérdező vesz egy serpenyőt és leüti a családtagját? A mosás az durva dolog már nagyon sok házasság is tönkrement miatta kb 500 éve minimum.
2021. febr. 12. 19:48
 74/175 anonim ***** válasza:
85%
Ruhatisztító jó ötlet, simán lehet hogy kijön. Vagy: nekem egyszer volt egy pólóm ami rózsaszín lett, még valamivel megpróbáltam összefogni akkor lilás lett és úgy már jobban tetszett mint új korában.
2021. febr. 12. 19:56
 75/175 anonim ***** válasza:
78%

Kérdező, a helyedben NEM a gyakorin rinyálnék egy nyamvadt pulcsi miatt, hanem menteném a menthetőt (kaptál rá ötleteket).

El nem tudom képzelni, hogy IDEGESSÉGEDBEN más dolgod sincs, mint leütni anyádat és ezt a tényt megosztod velünk is. Ennyire rágyógyultál a gyakorira?

Én már öreg vagyok (a múlt évezredben születtem), ifjúkoromban az a mondás

járta, hogy "ideges ember nincs, csak bolond".

Tulajdonképpen örülhetsz, hogy csak ennyi az összes problémád!

2021. febr. 12. 19:58
 76/175 anonim ***** válasza:
75%

Kérdező! Mi volt az alapszín? Sötétszürke vagy nagyon világos szürke? Mert ha sötét és rózsaszín foltok vannak benne akkor az hipó, és azt nem lehet kiszedni.

Ha az egész póló olyan mert eredetileg világos öaszemosta a prilossal..hát azt nem tudom de előttem erre már adtak tanácsot.

Végül mossál akkor amikor anyukád nincs otthon. Ideje megtanulnod. Szedd külön a színeket. Ha látsz 30 fokot akkor azon most a pólókat ami nem igazán koszos, rövid programon, folyékony mososzerrel (a por állagú 30 fokon nem olvad el és ráragad a ruhákra).

2021. febr. 12. 19:59
 77/175 anonim ***** válasza:
75%
Ez nem kívánságműsor, onnantól hogy kiírtad a kérdést! Ha kíváncsi vagy rá, ha nem, kapsz bőven rosszindulatú választ. Na és egy ilyen kérdésnél nincs is mit csodálkozni rajta. A k**va ruhák, akkor is tönkremennek egyszer, ha méregdrágán veszed őket. A képletesen leütni le tudod anyádat, akkor arra is képesnek kellene lenned, hogy kimosd a saját ruháidat. Csak kitaláltad, hogy ő nem engedi. Egyébként ha saját kereseted van, illik beszállni a "közös" költségekbe. De ha el akarnál költözni, azt is meg lehetne beszélni, hogy addig ne kelljen annyi pénzt odaadnod, és félre tudj rakni albérletre.
2021. febr. 12. 20:04
 78/175 anonim ***** válasza:
7%

"A mosás az durva dolog már nagyon sok házasság is tönkrement miatta kb 500 éve minimum."

A gyilkosság az durva dolog, már nagyon sok élet is tönkrement miatta.

Szavakkal ölni lehet.

2021. febr. 12. 20:04
 79/175 anonim ***** válasza:
70%

legalább örülnél hogy most helyetted 26 évesen mikor már neked kéne...

üsd le akkor az anyádat ha ennyire felhergel...

de ekkor már lehet hogy elküld a fenébe miért nem mosol magadnak?

életképtelen vagy,??

2021. febr. 12. 20:07
 80/175 anonim ***** válasza:
84%
26évesen nem engedi az anyja mosni? Nem szefós a kérdező??
2021. febr. 12. 20:15
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!