Szerintetek tényleg hálátlan vagyok?
Valami oka csak van...
Te, hogy viselkedsz velük? Segítesz otthon a háztartásban?
Már ne haragudj, de nekem is olcsóbb kategóriás laptopom van. Már lassan 2 éves, és tökéletesen működik. Nem lassú, munkámhoz is tudom használni. A lassúsága nem feltétlenül a laptop hibája.
Lehet ki kéne takarítani a gépedet, és nem letöltögetni minden reklámot, vagy hülyeségeket amik lassítják a gép működését.
Szerintem jogos, hogy a műszaki cikk legyen megbízható. (Itt a kérdező a rossz márka mellé mindig odaírja, hogy elromlott / nem működik, ami számomra arra utal, az a baja vele, hogy hamar tönkremegy.)
Lehet, hogy még nagyon fiatal vagy, és azért vesznek olcsó holmikat neked a szüleid? - Már úgy értem, azt gondolják, "(egy gyerek számára) ez egy "komoly" laptop". Vagy arra gondolnak, a te korodban nekik sem volt ilyesmijük, ezért bármi, amit vesznek, sokkal több, mint ami nekik volt - persze, a világ változik, de ehhez nem mindig könnyű alkalmazkodni.
És az is lehet, hogy teljesen mellélőttem ezzel a generációs-problémakörrel, és valami egészen más van a háttérben...
Mert megdolgoznak érte.
Te nem tettél olyat ami ezt váltotta ki belőlük?
Egy szülő nem utálja a gyerekét, ülj le velük és mond el ezt, ha tényleg te semmi rosszat nem tettél ők pedig így viselkednek.
Már nem azért, az egy dolog, hogy a szülők megdolgoznak a pénzükért, de milyen szülő az, aki a gyerekére sajnálja az utolsó garast is, magára meg bőszen költekezik? Ennyi erővel járathatnák a gyereket lyukas rongyokban, tarthatnák kenyéren és vízen, az is alap ellátásnak számít, amit a szülőnek kötelessége biztosítani.
Sajnos ismertem ehhez hasonló szülőket. Amint a gyerekük betöltötte a 18-at, elzavarták dolgozni és albérletbe, nem támogatták semmiben, ők meg nyugodtan elmentek minden évben 2-szer puccos és drága helyekre nyaralni, stb. Sajnálom, hogy ezt mondom, de aki ilyen undok és önző, az jobb, ha nem vállal gyereket. Itt nem a pénz a lényeg, hanem a szülők hozzáállása.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!