Szerintetek tényleg hálátlan vagyok?
"Valóban hálátlan lennék? "
Igen.
"Nekik akkor miért jár mindenből a legjobb?"
Amiket itt felsoroltal, az azt mutatja hogy marhara nem veszik meg maguknak sem mindenbol a legjobbat.
Egy jo teve nem 250e forint hanem egymillio, egy jo mosogep nem 125e hanem 350e.
Csak hogy ismerd a valodi aranyokat.
És azt a tv-t te is nézed, és a mosógépbe a te ruháidat is mossa anyukád.
Egyébként hány éves vagy kedves kérdező?
Bírom, hogy ha pénzről van szó, akkor a gyereknek kuss a neve, mert a szülő dolgozik, nem a gyerek.
Nos, minek vállal valaki gyereket, ha ennyire sajnál rá mindent?
Ennyi erővel akkor a gyerek is csinálhatja ezt a szüleivel majd később. Bedugja a szülőket valami otthonba, ő meg nyaralgat, aztán hálátlannak titulálja a szüleit, ha fel mernek szólalni ez ellen.
Egyrészt: olcsó húsnak híg a leve. Melyik jobb? Egy nem annyira olcsó laptop, ami kitart akár 5-8 évig, vagy egy olcsó, ami fél-1 év után feladja, és lehet venni újat?
Másrészt: sajnállak kérdező, a szüleid önző idióták, akiknek nem való gyerek, és a hozzáállásuk alapján "ne mondjad többet h szereted" nem is szeretnek téged. Én a helyedben kollégiumba mennék, vagy egyetem mellett munka. Még ez is sokkal jobb, mint otthon ezt hallgatni. Majd a szüleidnek is eszükbe fog jutni később, hogy a pénz nem fogja őket gondozni és szeretni öregkorukban.
Aki szerint a kérdező hálátlan, az elnézné, hogy a gyereke szakadt ócska ruhákban jár (nem a márkáról beszélek), miközben saját magára meg nagylelkűen költ? A kezemet törném el, ha a gyerekem nélkülözne azért, mert én magamra költenék mindent.
"a szüleid önző idióták, akiknek nem való gyerek, és a hozzáállásuk alapján "ne mondjad többet h szereted" nem is szeretnek téged. "
ostobasag. A fenti kis sztori egy kis elkenyeztetett, halatlan gyerek nezopontja. Ha megkerdezned a szuleit, tuti mas kep rajzolodna ki.
Mondjuk az hogy a gyerek veri a tamtamot, hogy neki iphone 6 meg felmillios laptop kell. Aztan amikor elhajtjak jogosan, akkor ide jon es moszerolgatja a szuleit.
Szanalmas.
Utolsó, nemcsak ócska telefon és IPhone 6 létezik, hanem a kettő között igen széles a skála. Megértem, hogy nem a legocskábbat akarja kapni, a saját példámból tanulva; jó lesz a legolcsóbb is, gondoltam tavaly januárban, aztán múlt héten vehettem magamnak új telót, mert a régivel már nem tudok mit kezdeni. Nem hiszem, hogy a kérdező a legdrágább dolgokra vágyik, csupán egy ár-érték arányban megfelelőre.
Amúgy olvasd már el, mit írt a kérdésben, hogy az anyja egy hétig nem szólt hozzá, mert kapott egy kabátot egyszer az életében 10000-ért, szerinted normális az ilyen??
"z anyja egy hétig nem szólt hozzá, mert kapott egy kabátot egyszer az életében 10000-ért, szerinted normális az ilyen??"
Egy szavat nem hiszem el.
Szerinted az nem szanalmas hogy itt fikazod a szuleidet nyilvanosan?
Szerinted mi ez ha nem halatlansag?
Ez egy névtelen oldal. -.-
Amúgy ki mondta, hogy iPhonet akarok? Nevetséges vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!