Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szerintetek tényleg hálátlan...

Szerintetek tényleg hálátlan vagyok?

Figyelt kérdés
Nekem a szüleim mindenből a legeslegolcsóbbat veszik, de ha nekik kell pl új ruha akkor irány a márkás boltok, hopp egy 40.000 Ft-os kabát, hopp egy 8000 Ft-os papucs, stb. Mikor nekem kell új papucs akkor kapok egy olcsó Sports papucsot. Mondjuk engem nem érdekel a márka, jó nekem a kínais ruha is. Múltkor akartam egy táskát ami 3000 Ft-ba került, teljesen ki voltak akadva, hogy én mégis mit képzelek, nem ér az annyit. Egyetlenegyszer kaptam a New Yorkerbe egy kabátot 10.000 Ft-ért, akkor anyám egy hétig nem beszélt velem, merthogy nekem mindenből a legdrágábbat kell venni. 4 tévénk van, semmi szükségünk nem volt újra, de azért vettek maguknak egyet 250.000 Ft-ért. Tönkrement a mosógépünk nemrég, el se vitték szervizbe, hanem még aznap újat vettek 135.000-ért. Amikor nekem kellett új laptop, mert a régi olyan lassú volt, hogy mire betöltött elfelejtettem mit akartam megkeresni, nem kaphattam, mert még működik ami van. Na aztán egyszer végleg bedöglött, kaptam egy újat 70.000 Ft-ért, apám szerint ez egy nagyon komoly laptop, fél évig ha működött kb. rendesen, de kiderült, hogy még ennél is olcsóbbat akart nekem venni. Telefonból csakis Sonyt vesz, ami a legeslegrosszabbak között van, szintén jó, ha fél évet kihúz. Apám teljesen kiakadt mikor mondtam neki, hogy nem jó sem a laptop, sem a telefon, a végén már a fejéhez vágtam, hogy nem kellene mindenből a legolcsóbbat venni. Elkezdett velem ordibálni, hogy mit képzelek magamról, milyen hálátlan vagyok, hozzam le aztán odaadja annak aki megbecsüli, én ne merjem többet azt mondani neki, hogy szeretem stb. Valóban hálátlan lennék? Nem érdekelnek a kínai ruhák, de azért legalább egy laptopból vagy telefonból ne a legolcsóbbat vegyék ami tönkremegy pár hónap alatt.

2015. márc. 16. 16:31
1 2 3 4
 11/39 anonim ***** válasza:
0%

"Valóban hálátlan lennék? "

Igen.

2015. márc. 16. 22:15
 12/39 anonim ***** válasza:
8%

"Nekik akkor miért jár mindenből a legjobb?"

Amiket itt felsoroltal, az azt mutatja hogy marhara nem veszik meg maguknak sem mindenbol a legjobbat.

Egy jo teve nem 250e forint hanem egymillio, egy jo mosogep nem 125e hanem 350e.

Csak hogy ismerd a valodi aranyokat.

2015. márc. 16. 22:16
 13/39 anonim ***** válasza:
9%

És azt a tv-t te is nézed, és a mosógépbe a te ruháidat is mossa anyukád.

Egyébként hány éves vagy kedves kérdező?

2015. márc. 16. 22:29
 14/39 anonim ***** válasza:
95%

Bírom, hogy ha pénzről van szó, akkor a gyereknek kuss a neve, mert a szülő dolgozik, nem a gyerek.

Nos, minek vállal valaki gyereket, ha ennyire sajnál rá mindent?

Ennyi erővel akkor a gyerek is csinálhatja ezt a szüleivel majd később. Bedugja a szülőket valami otthonba, ő meg nyaralgat, aztán hálátlannak titulálja a szüleit, ha fel mernek szólalni ez ellen.

Egyrészt: olcsó húsnak híg a leve. Melyik jobb? Egy nem annyira olcsó laptop, ami kitart akár 5-8 évig, vagy egy olcsó, ami fél-1 év után feladja, és lehet venni újat?

Másrészt: sajnállak kérdező, a szüleid önző idióták, akiknek nem való gyerek, és a hozzáállásuk alapján "ne mondjad többet h szereted" nem is szeretnek téged. Én a helyedben kollégiumba mennék, vagy egyetem mellett munka. Még ez is sokkal jobb, mint otthon ezt hallgatni. Majd a szüleidnek is eszükbe fog jutni később, hogy a pénz nem fogja őket gondozni és szeretni öregkorukban.

Aki szerint a kérdező hálátlan, az elnézné, hogy a gyereke szakadt ócska ruhákban jár (nem a márkáról beszélek), miközben saját magára meg nagylelkűen költ? A kezemet törném el, ha a gyerekem nélkülözne azért, mert én magamra költenék mindent.

2015. márc. 17. 13:38
 15/39 anonim ***** válasza:
0%

"a szüleid önző idióták, akiknek nem való gyerek, és a hozzáállásuk alapján "ne mondjad többet h szereted" nem is szeretnek téged. "

ostobasag. A fenti kis sztori egy kis elkenyeztetett, halatlan gyerek nezopontja. Ha megkerdezned a szuleit, tuti mas kep rajzolodna ki.

Mondjuk az hogy a gyerek veri a tamtamot, hogy neki iphone 6 meg felmillios laptop kell. Aztan amikor elhajtjak jogosan, akkor ide jon es moszerolgatja a szuleit.

Szanalmas.

2015. márc. 17. 14:04
 16/39 anonim ***** válasza:
100%

Utolsó, nemcsak ócska telefon és IPhone 6 létezik, hanem a kettő között igen széles a skála. Megértem, hogy nem a legocskábbat akarja kapni, a saját példámból tanulva; jó lesz a legolcsóbb is, gondoltam tavaly januárban, aztán múlt héten vehettem magamnak új telót, mert a régivel már nem tudok mit kezdeni. Nem hiszem, hogy a kérdező a legdrágább dolgokra vágyik, csupán egy ár-érték arányban megfelelőre.

Amúgy olvasd már el, mit írt a kérdésben, hogy az anyja egy hétig nem szólt hozzá, mert kapott egy kabátot egyszer az életében 10000-ért, szerinted normális az ilyen??

2015. márc. 17. 14:18
 17/39 anonim ***** válasza:
0%

"z anyja egy hétig nem szólt hozzá, mert kapott egy kabátot egyszer az életében 10000-ért, szerinted normális az ilyen??"

Egy szavat nem hiszem el.

2015. márc. 17. 14:47
 18/39 A kérdező kommentje:
Akkor ne hidd el. Itt az egyetlen szánalmas az te vagy.
2015. márc. 17. 21:27
 19/39 anonim ***** válasza:
0%

Szerinted az nem szanalmas hogy itt fikazod a szuleidet nyilvanosan?

Szerinted mi ez ha nem halatlansag?

2015. márc. 17. 22:05
 20/39 A kérdező kommentje:

Ez egy névtelen oldal. -.-

Amúgy ki mondta, hogy iPhonet akarok? Nevetséges vagy.

2015. márc. 17. 22:21
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!