Szerintetek tényleg hálátlan vagyok?
"Telefonból csakis Sonyt vesz, ami a legeslegrosszabbak között van, szintén jó, ha fél évet kihúz. "
Ezt irtad. Ez akkora ostobasag egyebkent, mint egy haz. Fel ev alatt akkor romlik el egy telefon, ha nem vigyazol ra. En nemhogy Sonyt nem vennek neked, de semmilyet sem, dolgozz, vegyel magadnak.
Jobb ha tolem tudod hogy nem azok, ezt csak a hulyegyerekek terjesztik a suliban. Az mondjuk lehet hogy egy Sony telefonnal nem lehet ugy vaganykodni a suliban mint egy iphone-nal.
Errol szol az egesz vergodesed, nem masrol.
60%-os te igencsak tévedésben élsz.
Nem csak az iPhone létezik, vannak annál sokkal olcsóbb és sokkal jobb/tartósabb telefonok.
Amikor én telefont kaptam, akkor is arra ügyeltek, hogy ne menjen tönkre egyhamar. Szerinted megéri fél évenként új telefont venni?
De itt most nem is a telefonról van szó! Olvasd már el a kérdező által vázolt helyzetet....az anyja nem szólt hozzá egy hétig, mert kapott egy kabátot! Az apja nem akarja, hogy azt mondja neki, hogy szereti, mert tönkrement a laptopja!
Itt nem a pénzről van szó, hanem arról, hogy a szülők mindent sajnálnak a gyerektől, miközben saját magukra nem sajnálnak semmit.
És igen, ismertem ilyet. Turkálós elnyűtt cuccokban járatta a gyerekét, mert az olcsó, meg neki az is megfelel, magának meg vette a drága bundákat, táskákat, telefonokat, ékszereket. Ha a gyereknek elszakadt a pólója, már rosszul volt az anyuka, hogy ismét ki kell dobnia a saját gyerekére egy ezrest.
Az ilyen ne vállaljon gyereket, ne akarjon gyereket. Ő dolgozik meg a saját pénzéért, ez igaz. De ha ennyire zsugori, akkor ne nyomorgasson egy gyereket feleslegesen.
Lehet, hogy te eltudnád nézni, hogy a gyereked turkálós, elnyűtt, használt cuccokban flangál, miközben te dőzsölsz, én ezt nem tudnám, már ne haragudj.
Unokatestvérem féreg apja is mindig azt hajtogatta nekik, hogy mi mennyibe kerül, milyen drága egy gyerek, persze saját magának mindent megvett, még ha felesleges volt, akkor is, de a gyereknek még születésnapjára egy csokit sem, mert az drága. Ha ez neked igazságos és normális, akkor csak sajnálni tudlak.
"Szerinted megéri fél évenként új telefont venni? "
Sony telefont kapott, az nem megy felevente tonkre, hol lesz te? Hacsak nem teszi szandekosan tonkre.
"az anyja nem szólt hozzá egy hétig, mert kapott egy kabátot!"
Nem hiszem. Akkor ki vette a kabatot?
"Az apja nem akarja, hogy azt mondja neki, hogy szereti, mert tönkrement a laptopja! "
Rizsa. Gondolom kiverte a hisztit hogy neki az olcso laptop nem kell, neki draga laptop kell. hogy aztan pontosan mi hangzott el es hogyan azt nem tudjuk. Nem azt mondta az apjanak hogy elromlottak a dolgai, hanem azt hogy NEKI NEM FELEL MEG.
"a szülők mindent sajnálnak a gyerektől, miközben saját magukra nem sajnálnak semmit. "
Ez tobbszorosen nem igaz. Kapott egy uj laptopot, egy uj okostelefont. Hja hogy nem pont olyat amit onagysaga kitalalt?
A szulei pedig egyaltalan nem estek tulazsokba, amit felsorolt abban semmi szornyuseg nincs, plane nem jelenti azt hogy a szulei "mindent megengednek" maguknak. Fentebb mar irtam, egy markasabb mosogep 300e forint, egy jobb teve meg egymillio. Ehhez kepest also kategorias dolgokat vettek maguknak is.
Meg milyen hanyinger hozzaallas mar hogy szamon tartja hogy az anyjaek mire mennyit koltenek? Semmi koze hozza. Amit kap azt becsulje meg, aztan ennyi. Rengeteg gyerek Magyarorszagon csak vagyik arra amit o megkap, aztan meg a kis hulyegyereknek all feljebb hogy nem kap markasabb, dragabb cuccokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!