Most én vagyok a hálátlan önző p. csa, vagy igazam van?
"Most én vagyok a hálátlan önző p. csa,"
Igen!
Felváltva vagytok holl nálatok, hol a pasidnál.
Szóval durván a hónap felében nem vagy otthon, de a másik felében ott van a pasid is. Akkor? az költségben ugyanannyi.
Ha vagy annyira felnőtt, hogy a pasinál is lakj, és máshol egyél, akkor legyél ahhoz is felnőtt, hogy beszállj a költségekbe.
Nekem evidens lenne, hogy ha van jövedelmem, akkor beszállok valamennyivel a költségekbe.
Nem is kellene ezért szólni. Én ajánlanám fel.
Nem hiszem el, hogy a valaszadok nem olvastak el a kerdest...
Fogjatok mar fel, hogy 18 eves lanyrol van szo, aki tanul! Miert is kellene magat eltartani (tehat a lakhatasat es ennivalojat maganak finanszirozni), amikor meg tanul? A gyerektartas/rokontartas is addig jar, amig nappalin tanul az elso szakmajaig, nem? Teljes mertekben a kerdezonek adok igazat! Gondolom, nem teljes munkaidos munkat vegez a 8 osztalyaval... Mibol adjon??? A valaszolok csak szidni akarnak valakit, hat most kielik magukat... Pfff!
Már ne haragudj, de jó pár évig önzetlenül neveltek téged, adtak akkor is amikor nem kértél, a 18 éved alatt több pénzt rád elba.sztak, mint amennyit te valaha is elmernél képzelni.
Amikor ott vagy élvezed a folyóvizet, az áramot használod és nem hálózsákokban és meleg ruhákban vacogsz a szobádban.
Szóval, a válaszom igen önző p.csa vagy!
Én 31 éves vagyok és még mindig ott élek a szüleimnél, nincs lehetőségünk elköltözni, nincs munkám se, mert terhesen nem vesznek fel sehová, a képemről lesülne a bőr, ha így gondolkoznék mint te. Szégyenlem magam, hogy még mindig rájuk szorulok, és hogy nem tudok segíteni nekik úgy ahogy az elvárható lenne.
Mi lett volna, ha a te szüleid is úgy gondolkoznának mint ahogyan te? Ha úgy gondolták volna, hogy minden pénzüket magukra költik téged meg úgy kezelnek, mint egy ötvenes években örökbe fogadott árvát, aki csak arra volt jó, hogy az állam tejeljen, és még egy szakadt pólót sem adtak volna rád, mert nem vagy semmi más mint egy kolonc.
Sajnálom, de 18 évesen még egyáltalán nem vagy felnőtt, egy önző kis dög vagy aki csak saját magára gondol és még hálásnak sem tud lenni azokkal szemben akik felnevelték...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!