Most én vagyok a hálátlan önző p. csa, vagy igazam van?
Na már most kérem szépen,a kérdező azt válaszolta,hogy a családi pótlékot a SZÜLŐ kapja,a SZÜLŐ rendelkezik vele.
Akkor mégis mire kér még külön pénzt a lányától?
Ugyan már!!! Undorító aki a kérdező szüleivel tud azonosulni.
Én ezt nem akarom elhinni,hogy ennyi retkes szülő létezik.
Ui. nem érdekel a lepontozás,tehát csak nyugodtan :)
44: Köszönöm,végre van aki megért! :))
Aki azt írta,hogy volt honnan tanulnom: Volt bizony, én sosem fogok így viselkedni,ha lesz gyerekem!
Egyszerű a dolog, költözzetek el albérletbe, és nincs probléma...
Akkor tied a családi pótlék, és gazdálkodj belőle...
Mennyi paraszt van itt, 18 évesen nem ad pénzt haza, úristen! Remélem a gyereketek köpni fog utánatok(nyugi, már azt teszi), hogy ilyen buták vagytok. Egy 18 éves gyereket még tolni kell felfelé, nyomni ezerrel, hogy minél többre vigye az életben, nem pedig pénzt kérni tőle. A gyereked a jövőd, az övé lesz mindened, te úgyis meghalsz - remélhetőleg - hamarabb,mint ő, ezért kell őt támogatni, amivel csak lehet, nem pedig lehúzni pénzzel. Vigye tovább a nevet, a géneket, a javakat, az emlékeket.
Barátnőmnél is ez van, csak én nem lakom nála. Ha hazaad egy tizest, jövő hónapban már többet várnak. Az addig ment, ameddig én nem pofátlankodtam bele és kértem, hogy akkor kérjük a számlákat, nézzük meg, hogy mi mennyibe kerül pontosan...szerintetek előhozta a szülő? :D Még felháborodott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!