Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Egy mosogép fontosabb mint én?

Egy mosogép fontosabb mint én?

Figyelt kérdés

A szüleim már rég elváltak és külön is élnek. Egyik hétvégén apuval vagyok másik hétvégén anyuval. Apunak van egy barátnője meg egy kisfia aki 4 éves.

Én egész hónapban mamánál voltam, de mikor ide jöttem csak 4 napra beszültük meg, aztán nem jöttek értem, csak telefonon beszéltem a szüleimmel.

Ezen a hétvégn megint apáékkal lettem volna, de nem jöttek, csak holnap jönnek értem. Felhivtam apát, de nem vette fel és hivtam a barátnőjét és ő azt mondta hogy a mamánál van apu, de hát én itt vagyok és láttom hogy nincs itt, gondoltam majd jön késöbb és nem is beszéltem sokat vele. Most hívom anyát, hogy mi van jön apa ma vagy csak holnap mert késő van és nem is veszi fel a mobilját. Erre anya telefonját apa vette fel, és mondta hogy holnap jön értem. Azt hittem valami baj van anyával és azért van nálunk, nagyon megilyedttem , de aztán odaadtta anyának a telefont és nincs baj álitolag csak a mosogépet szerelik. Kérdeztem anyát hogy azért nem jött ma apa értem, mert szerelik a mosogépet? De anya nem is tudott rola hogy apa elvileg ma jött volna, mert én beszéltem a barátnőjével, aki már ugy is tudtta hogy apa itt van. Szóval egésznap nem tudtták megcsinálni és nem hivtak senkit inkább nem jöttek értem.

2016. aug. 28. 21:21
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem mosógépet javítottak, inkább egymáson dolgoztak. Gyanús az egész.
2016. aug. 28. 21:27
 2/5 anonim ***** válasza:
92%
Hm... szerintem édesapád és édesanyád újból egymásra találtak. De csak feltételezés a leírtak alapján..
2016. aug. 28. 21:29
 3/5 anonim ***** válasza:
91%
Ugyanez jutott eszembe...:-) Bár annyi lehetett volna bennük, ogy szólnak, csak holnap mennek érted.
2016. aug. 28. 21:42
 4/5 anonim válasza:
100%
Volt ám szerelés, abban biztos lehetsz?
2016. aug. 28. 22:54
 5/5 anonim ***** válasza:
Nem lesz mostanában születésnapod?
2016. aug. 29. 05:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!