Nektek ki a fontosabb? A gyereketek vagy a szerelmetek/férjetek/feleségetek?
A kisfiam.
Párom lehet még,ha akarom,fiam,amilyen ő,soha. Igazi "anyatigris vagyok,ha ez nem is szimpatikus.
Nézd, a legtöbb ember, aki tudatosan szülte a gyermekét, tervezett gyermek volt (és akiknek becsúszott, de ettől függetlenül örültek neki!), azoknak szerintem minden esetben a gyermeke/kük lesz az első helyen. Persze, a párjuk, szerelmük is fontos, de én meg vagyok győződve hogy az egy családi szerepben (ha osztályozni kell) csak a második helyet kapják meg.
Nem mellékesen, én is igy lennék ha gyermekem születne, ő lenne a fontosabb.
Lehet megkövezni, de én a gyermekemet választanám. Persze, ha ebbe a szituációba kerülnék, én úgy gondolom hogy akkor a párom/férjem hibája lenne. És akkor biztos nem a gyermekemet dobnám el!
Manapság a legtöbb egészségügyi problémát lehet kezelni, tehát nem értem ez a kérdés (mégha elméletileg is), de miért merül fel? :)
nehez kerdes, es nem is tudom, mi motival arra, hogy ilyeneken gondolkozz. meg nincs gyerekem, de ha lenne, es mondjuk eletveszelyes helyzetben 1 embert tudnek menteni, akkor azt mentenem meg, akinel tobb esely van a tulelesre. ha esetleg a ferjeme lenne a dontes, hogy engem vagy a gyereket mentse ki, o is valoszinuleg igy velekedne, mint en.
mas azonban,ha meg nincs gyerekunk, es egyikunk szeretne, a masikunk nem . ezesetben en nem hagynam el a paromat egy olyan " gyerekert", aki meg sem szuletett meg, es nem keresnek csak azert masik partnert, hogy lehessen gyereken.
harmadik eset is elofordulhat, ha nem tervezunk gyereket, de teherbe esek. ha a partnerem nagyon nem akarna a gyereket, akkor en eroszakkal nem tartanam meg, mert szerintem undorito, mikor sok no "csak azert is " megszuli a gyereket, hogy neki legyen igaza, es nem utolso sorban neki legyen egy " cuki babaja", amely gyerekeknek legtobbszor eleg tre gyerekkor jut apa hianyaban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!