Gyűlölöm az anyám a drága ruháim tönkre teszi a mosásával, azt mondja erre hogy nem ő tehet róla, a mosógép és nem engedi hogy mossak magamra ott tartok hogy leütöm. Mit csináljak?
Figyelt kérdés
2021. febr. 12. 15:42
91/175 anonim válasza:
Most már remélem lesz valami kumite akcio
92/175 anonim válasza:
Szóval összefoglalva: a kérdezõ pénzét elveszi az anyja,gondolom lakbér és rezsi címszó alatt, elbassza a drága pólóját, de a kérdezõ a fsz, mert fel mert ezen bszódni? Jó sok hülye van itt, bocs. Amúgy meg kérdezö állj ki magadért, ne addd oda az összes pénzt, spórolj és dobbants, amint lehet. Kidobni úgyse tud, mert bejelentett lakcím, és a kijelentés is soká tart.
93/175 anonim válasza:
Elveszik az összes pénzed, de te Lewis pólót veszel, 26 évesen otthon héderelsz, anyád mos rád, de anyád a szemét.
94/175 anonim válasza:
Szürke polobol hogy lesz rózsaszín el nem tudom kérdezni.
95/175 anonim válasza:
Úgy hogy összemosta szinesekkel. Ami meg piros volt engedte a színét. Anyósom is így mos. Bszik rá hogy a sárgákat nem a feketékkel mossuk. Míg náluk laktam, sok cuccom ment így tönkre.
96/175 A kérdező kommentje:
Mybubbles önkiszolgáló mosodába azok a mosógépek el tudnák távolítani a foltot?
2021. febr. 13. 08:24
97/175 qkker1 válasza:
"Piros lett a szürke pólóm,
A GyK-t most telesírom.
Hátrányos az én helyzetem:
Még mosnom sem szabad nekem.
Nehéz az én gyerekkorom,
Már 26 éve tolom."
Jobb vagy, mint Nyomasek Bobo!
99/175 A kérdező kommentje:
Nem tudom miért ilyen buták az emberek, komolyan mondom....
2021. febr. 13. 09:26
100/175 anonim válasza:
"Szóval összefoglalva: a kérdezõ pénzét elveszi az anyja,gondolom lakbér és rezsi címszó alatt, elbassza a drága pólóját, de a kérdezõ a fsz, mert fel mert ezen bszódni"
Ha valóban elveszik a pénzét, akkor mi az isten kócos f*szárét vesz 10k-s pólókat? Ezt magyarázd már el nekem. Ráadásul, mi az hogy elveszi? Hogy? Fegyvert fog a fejéhez, hogy "márpedig kislányom most leveszed a fizetésed a számládról és a kezembe adod"?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!