Gyűlölöm az anyám a drága ruháim tönkre teszi a mosásával, azt mondja erre hogy nem ő tehet róla, a mosógép és nem engedi hogy mossak magamra ott tartok hogy leütöm. Mit csináljak?
Nem, én megveszek egy normális áru pólót, és amikor van lehetőség akkor akkor adományozok (pl.: Adni öröm... stb.)
Ne mondd már nekem, hogy hamarabb veszek tízezer forintért egy pólót. Hagyjál már, olyan pénzkidobás, hogy csak na, egy darab rongyért ennyi pénz kidobni.
Na na, azért a csöves meg az éhező nem feltétlen ugyanaz.
Úgy értettem a legelső kommentet (az éhező példával), hogy azért 10000 forintot sokkal jobban el lehet költeni, mint egy pólóra.
És másodszor mondom neked, jó igaz az előbb csak céloztam rá, de nem ismersz. Nem veszem halomra a rongyokat, mert nincs értelme. Még sose költöttem el ennyi pénzt ruhára egy vásárlás alkalmával és nem is fogok. Szóval ne mondd, hogy hamarabb veszek ruhát, mint pénzt adni annak akinek szüksége van rá.
Most eszembe jutott egy néhány héttel ezelőtti kérdés egy kétségbeesett anyukától, hogyan jöjjenek ki a maradék egy hétben fizetésig 5000 forintból, amivel 4 embert (2 gyerek + a férj) kellett etetnie. Itt meg megy a sírás egy 10e forintos póló miatt...
Szomorú, hogy hova jutott a világ
Na, kérdező, köszönd meg a válaszokat és eredj a dolgodra!
Mi is azt tesszük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!