Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit tegyek, ha apukám megcsalj...

Mit tegyek, ha apukám megcsalja anyukámat?

Figyelt kérdés

biztosan tudom, és a durva az, hogy egy nálam alig idősebb lánnyal, legalábbis róla tudom biztosan

a szeretó(i) nem tudják hogy van gyereke, csak hogy felesége van, és poliamor-ként van fent a társkeresőkön, pedig én erről semmi nem tudtam

szóljak valakinek erről?

2021. jan. 16. 17:47
1 2 3 4 5 6 7 8
 21/74 TotoJTD válasza:
67%
Hat igy viszont hogy 14 evesrol van szo, ha van bizonyitekod azonnal menj anyukadhoz, ez azert eleg fontos tenyezo volt, mivel ez tiltott dolog, 16 eves kor alatt abszolut illegalis!
2021. jan. 16. 18:38
 22/74 anonim ***** válasza:
90%
undorítóóóó, totálisan pedofil. Nem félsz hogy rád is rád mozdul? Elindult a lejtőn, már semmi sem fogja megállítani. Ne falazz a bűnösnek, mert azzal te is bűnt követsz el. Ezért az apádnak felelősséget kell vállania, mindenképpen szerezz bizonyítékot. Ha 14 évessel feküdt le, te olyan 12 körül lehetsz, még kicsi. ha ennyire romlott lélek, akár meg is fenyegethet, szabaduljatok meg tőle. Gyűjts bizonyítékot mindenképpen, különben apád eltusolja és úgy kell együtt élned vele hogy téged is zaklathat de senki nem fog hinni neked. Szabaduljatok meg apátoktól, ha ilyen rossz ember.
2021. jan. 16. 18:39
 23/74 anonim ***** válasza:
86%

Én is ismertem egy ilyen házaspárt. A férj jobbra-balra ment, a feleség tudott róla, de nem törődött vele. A pasi művezető volt, a nála 40 (!) évvel fiatalabb beosztottaira csorgatta a nyálát.

Elsőre azt mondom, hogy ha rendszeresen csinálja, az anyád biztosan tudja, tehát nyitott házasságban élnek. De a jogi határ 16 év, a morális a szememben 20 év.

2021. jan. 16. 18:45
 24/74 anonim ***** válasza:
95%
Megkérdezthetem, hogy mik a bizonyítékok, hogy apukád megcsalja anyukádat?
2021. jan. 16. 18:46
 25/74 A kérdező kommentje:
arra gondoltam, hogyha elmennék sulipszihológushoz (vanna egyéb problémáim), akkor ott felhozhatnám-e ezt?
2021. jan. 16. 18:47
 26/74 anonim ***** válasza:
60%
Kérdező, ugye nem csak arról van szó, hogy túl unalmas a szombat estéd? ;) Nagyon lassan adagolgatod itt nekünk az egyre megosztóbb témákat érintő részleteket... :)
2021. jan. 16. 18:47
 27/74 A kérdező kommentje:

nem, de ha ezt hinnéd úgyse tudnám megváltoztatni a nézetedet

és az én problémáim nem ide tartoznak

2021. jan. 16. 18:49
 28/74 anonim ***** válasza:
97%
Arra vigyázz, hogy mivel kicsi vagy, védtelen vagy a felnőttek vádjaival szemben, simán rád foghatják, hogy csak kitalálsz dolgokat. Biztos olvastál már hírekben kislányokról, akiket megerőszakolt az edzőjük stb, nem hittek nekik. Azt mondták rájuk, mentális problémáik vannak. ha elmész a pszichológushoz, ő is fel fog cimkézni vm mentális betegséggel, így nem leszel szavahihető. azt fogja mondani apád, hogy pszichológushoz jársz, mert gondok vannak a fejeddel, ezért hülyeségeket mondasz az apádról. Gyűjts bizonyítékot, fotózd le az üzeneteket, beszélj a 14 éves csajjal, célozgass, vedd fel a hangját telóra ahogy bevallja stb. aztán vidd anyukádhoz és ő eldönti hogyan tovább. ennyit tudsz tenni.
2021. jan. 16. 18:53
 29/74 anonim ***** válasza:
10%
téged szeret? mert rád kb. ennyi tartozik. a szüleid kapcsolatába te soha nem fogsz belelátni teljesen. és nincs is hozzá olyan értelemben közöd, hogy beleszólj.
2021. jan. 16. 18:54
 30/74 anonim ***** válasza:
83%
mivel amit apád tedd büntetendő, ezért a végén megütheted a bokádat ha nem tudod bizonyítani amit állítasz. de ebben a kapcsolatban anyádnak sem szabad megmaradnia. bizonyíték után tálalj ki vele, anyukád elintézi a többit.
2021. jan. 16. 18:56
1 2 3 4 5 6 7 8

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!