Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit tegyek, ha apukám megcsalj...

Mit tegyek, ha apukám megcsalja anyukámat?

Figyelt kérdés

biztosan tudom, és a durva az, hogy egy nálam alig idősebb lánnyal, legalábbis róla tudom biztosan

a szeretó(i) nem tudják hogy van gyereke, csak hogy felesége van, és poliamor-ként van fent a társkeresőkön, pedig én erről semmi nem tudtam

szóljak valakinek erről?

2021. jan. 16. 17:47
1 2 3 4 5 6 7 8
 1/74 anonim ***** válasza:
35%
Ne szólj bele. Anyukád pontosan tudja, mi történik.
2021. jan. 16. 17:52
 2/74 A kérdező kommentje:
ezt miből gondolod?
2021. jan. 16. 17:56
 3/74 A kérdező kommentje:
ja és nyugodtam kérdezzetek, ha úgy érzitek nem írtam le valami fontosat
2021. jan. 16. 18:04
 4/74 anonim ***** válasza:
46%
Ez nem a gyerek felelőssége/kötelessége. Egy házasságban az ilyen dolgok akaratlanul is feltűnnek, hidd el anyukád is sejthet valami hasonlót. Hagyd hogy ezt ők ketten oldják meg. Ha zavar, hogy talán tehetnél valamit mert muszáj, akkor lehet apáddal kellene beszélned négyszemközt...
2021. jan. 16. 18:06
 5/74 anonim ***** válasza:
83%
Én szólnék anyudnak, mert nem örülnék, h hlyének nézik! Anyud kereshetne magának olyan társat, aki szereti és megbecsüli, apud meg had kufircoljon szabadon ha ilyen buta! De anyáddal meg veled szemben ez így nem fer! Sőt a lotyóját is figyelmeztetném, hogy kva anyját!
2021. jan. 16. 18:09
 6/74 anonim ***** válasza:
87%
Én tuti haragudnék a gyerekemre, hogy nem szólt róla! Ez igenis mindenkit érintő dolog és nem normális szemet hunyni felette!
2021. jan. 16. 18:10
 7/74 anonim ***** válasza:
87%
Szóljál anyukádnak , de legyen bizonyitékod róla,tehát tudd bizonyítani az igazadat, mert képes kitalálni az apukád hogy nem igaz és anyukád lehet neki hinne
2021. jan. 16. 18:18
 8/74 A kérdező kommentje:

annyi még, hogy a válás nem nagyon jöhet szóba, mert keresztények vagyunk

és nekem úgy tűnik anyukám semmit nem tud, mert teljesen átlagosan viselkedik, és ő nem az a fajta, aki tudja leplezni az érzéseit

a másik gond, hogy félek bárkinek is szólni erről

2021. jan. 16. 18:20
 9/74 anonim ***** válasza:
78%
Na, szép kis keresztény apud van, akkor vedd fel telóra és beszélj a pappal, hátha hatni tud apudra mielőtt teljesen meghülyül! Igen, szerezz bizonyítékokat és aztán jelezd anyudnak őszintén!
2021. jan. 16. 18:25
 10/74 A kérdező kommentje:
apukám már eléggé távol áll a kereszténységtől, de a család többi tagja hívő
2021. jan. 16. 18:28
1 2 3 4 5 6 7 8

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!