Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit tegyek, ha apukám megcsalj...

Mit tegyek, ha apukám megcsalja anyukámat?

Figyelt kérdés

biztosan tudom, és a durva az, hogy egy nálam alig idősebb lánnyal, legalábbis róla tudom biztosan

a szeretó(i) nem tudják hogy van gyereke, csak hogy felesége van, és poliamor-ként van fent a társkeresőkön, pedig én erről semmi nem tudtam

szóljak valakinek erről?

2021. jan. 16. 17:47
1 2 3 4 5 6 7 8
 31/74 anonim ***** válasza:
81%
ezt az egészet egyébként honnan tudod? mert az még nem derült ki
2021. jan. 16. 19:01
 32/74 anonim ***** válasza:
92%
Az iskolapszichológusod nem fog felcímkézni semmilyen mentális betegséggel, szóval nyugodtan fordulj hozzá, az a dolga, hogy segítsen.
2021. jan. 16. 19:02
 33/74 A kérdező kommentje:

eleinte láttam, hogyha be,egyek a szobába, akkor bezár egy ablakot, aztán egyszer nyitva hagytam és társkereső volt

és onnatól kezdve elkezdtem kutakodni, és megtaláltam a beszélgetéseit a telefonján

2021. jan. 16. 19:03
 34/74 anonim válasza:
93%

Mikor 11 éves voltam nálunk is hasonló helyzet állt elő, annyi különbséggel, hogy anyám csalta nevelőapám. Én akkor nem szóltam neki, de hamar tudomására jutott. Ma már biztosan elmondanám bármelyik szülőmről is legyen szó, és hasonló esetben én is jobban örülnék, ha a gyermekem szólna.

Biztosan sok balhét fog ez majd okozni, de tisztességesebb anyud szemébe mondani az igazságot, mint hagyni, hogy egy olyan férfit szeressen, akinek szeretői vannak.

2021. jan. 16. 19:04
 35/74 anonim ***** válasza:
95%
Én a helyedben mindenképp beszélnék erről anyukámmal akármennyire is nem a gyerek dolga az ilyen de nekem bűntudatom lenne hogyha éveken keresztül ezt magamban kéne tartanom. Lehet hogy tudja és nem zavarja (vagy csak nem látszik rajta) de ha meg nem akkor szerintem mindenképpen tudnia kéne róla hiába nem fog elválni a kereszténység miatt (nem vagyok keresztény de ha az lennék egy ilyen miatt szerintem simán elválnék) Az meg hogy 14 éves lányokkal van az hiába legális Magyarországon de attól még szerintem elég undorító úgy hogy apukád majdnem 60. Mondjuk én azt se tudom elképzelni hogy ki az a 14 éves aki csak úgy lefekszik egy 60 évessel (úgy értem hogy pénz vagy hasonlók nélkül)
2021. jan. 16. 19:04
 36/74 anonim válasza:
40%
hány éves vagy, kérdező?
2021. jan. 16. 19:05
 37/74 anonim ***** válasza:
92%
A helyzet szempontjából amúgy lényegtelen de nekem is leírhatnád privátban hogy hány éves vagy mert szerintem nem sokkal vagy nálam fiatalabb
2021. jan. 16. 19:08
 38/74 anonim ***** válasza:
94%
Ha van rá konkrét bizonyítékod akkor el kell mondanod anyukádnak. A hallgatás csak cinkostárssá tenne téged is, mellesleg joga van tudni róla.
2021. jan. 16. 19:16
 39/74 anonim ***** válasza:
94%
Miket beszelgetett apukad ezzel a kislannyal? Honnan tudod, hogy biztosan megcsalta vele anyukad?
2021. jan. 16. 19:16
 40/74 anonim ***** válasza:
85%

Mondd el anyudnak(de legyen bizonyitekod)

Amugy tenyleg hany eves vagy?

2021. jan. 16. 19:20
1 2 3 4 5 6 7 8

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!