Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit tegyek, ha apukám megcsalj...

Mit tegyek, ha apukám megcsalja anyukámat?

Figyelt kérdés

biztosan tudom, és a durva az, hogy egy nálam alig idősebb lánnyal, legalábbis róla tudom biztosan

a szeretó(i) nem tudják hogy van gyereke, csak hogy felesége van, és poliamor-ként van fent a társkeresőkön, pedig én erről semmi nem tudtam

szóljak valakinek erről?

2021. jan. 16. 17:47
1 2 3 4 5 6 7 8
 41/74 A kérdező kommentje:

39:

megírta egy nőnek, hogy megdugta stb., de nem tudom hogy miért,

2021. jan. 16. 19:25
 42/74 anonim ***** válasza:
97%
fotózd le az üzeneteit.
2021. jan. 16. 19:40
 43/74 A kérdező kommentje:
igen, ezt fogom tenni
2021. jan. 16. 19:50
 44/74 anonim ***** válasza:
83%
Akár kamu a kérdés, akár nem, szerintem ne jelentsük, mert lehet, hogy olvas itt valaki, aki ilyen cipõben jár
2021. jan. 16. 19:52
 45/74 A kérdező kommentje:
még ha nem is hiszel nekem köszönöm
2021. jan. 16. 19:53
 46/74 A kérdező kommentje:

én már tudom mit fogok tenni, ezért köszönöm mindenkinek a válaszokat, csak nem akartam, hogy valaki megsérteni, aki esetleg azután válaszolna, hogy én azt mondtam, hogy ennyi volt, nem kérek több választ

ha valakit érdekel:

megkeresemm apám nőjét, és beszélek vele és apámmal, és ha ők nem hajlandóak szólni anyámnak, akkor én fogok

2021. jan. 16. 19:55
 47/74 anonim ***** válasza:
100%
Én anyádnak szólnék, mert, ha nem őt keresed nem leszel előrébb.
2021. jan. 16. 20:01
 48/74 anonim ***** válasza:
91%
milyen kis buta vagy. minden bizonyítékot el fognak tüntetni, téged meg beállítanak hazudós kis picsának. ennyire nem bízhatsz meg az emberekben. A vád az komoly, a tét amit apád veszít óriási, és ezért mindenre képesek, hogy eltussolják. de nem baj, egy életre tanulsz majd a hibádból.
2021. jan. 16. 20:01
 49/74 anonim ***** válasza:
100%
Elõbb legyen bizonyitékod és utána intézkedj!
2021. jan. 16. 20:02
 50/74 anonim ***** válasza:
82%
az apád jól meg fog verni és fenygetni. regalább csinálj másolatot a bizonyítékról és rejtsd el. most legalább megismered az igazi arcát. csak vigyázz, nehogy molesztáljon, már tudjuk hogy bejönnek neki a kislányok...ha azzal fenyegetőzne hogy megöl téged anyádat vagy bárki mást, azonnal fordulj szakemberhez.ők intézkednek, de bizonyíték nélkül apádnak hisznek majd és haza kell menned az agresszorral, aki ki tudja mit fog csinálni. Még az is lehet, hogy az apád megfojt téged, hogy titokban maradjon a titka. nagyon nem ajánlom, hogy te beszélj vele, pláne hogy zsarolj egy nálad hatalmasabb felnőttet.
2021. jan. 16. 20:06
1 2 3 4 5 6 7 8

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!