Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit tegyek, ha apukám megcsalj...

Mit tegyek, ha apukám megcsalja anyukámat?

Figyelt kérdés

biztosan tudom, és a durva az, hogy egy nálam alig idősebb lánnyal, legalábbis róla tudom biztosan

a szeretó(i) nem tudják hogy van gyereke, csak hogy felesége van, és poliamor-ként van fent a társkeresőkön, pedig én erről semmi nem tudtam

szóljak valakinek erről?

2021. jan. 16. 17:47
1 2 3 4 5 6 7 8
 11/74 A kérdező kommentje:
de nagyon köszönök minden értelmes választ
2021. jan. 16. 18:28
 12/74 anonim ***** válasza:
83%
én baromi dühös lennék apámra.1. csalja anyámat, átveri 2. egy alig tőlem idősebbel, tehát még a barinőimre is úgy nézhet, ezek után hogy hívjak át bárkit hozzánk pizsipartira, arról nem is bezsélve, hogy ezentúl kivágott trikóban nem mernék előtte mutatkozni ezek után hogy az iylen korú csajok is partnerek neki 3. keresztény, tehát még képmutató is, elköveti a legfőbb bűnt stb. Nem ártana neki egy kis példázat, pl. kérhetnéd a tanácsát, elmesélve neki, hogy egyik ismerős idősebb nőt csalja a férje egy fiatalabbal és te rájöttél. kérdez meg apádat ő mit csinálna a helyedben és mi a véleménye a tilosban járó férjről, főleg ha keresztény. Aztán te is elmondhatnád a véleményedet, hogy mennyire undorodsz az ilyen kétszínű embertől és reméled hogy a pokolban végzik majd mind.
2021. jan. 16. 18:30
 13/74 anonim ***** válasza:
71%
Bírom ezeket a keresztényi erkölcsöket: A megcsalás teljesen oké, de a válás az már nem. :'D
2021. jan. 16. 18:30
 14/74 anonim ***** válasza:
16%
#13 a csalás gondolom azért oké mert Mária megcsalta Józsefet istennel
2021. jan. 16. 18:33
 15/74 anonim ***** válasza:
68%
figyelj, ha ti hívők vagytok, apád meg nem, akkor fogd fel úgy, hogy most Isten azért tette nyilvánvalóvá számodra mindezt, hogy felfedd ezt a dolgot és szétmenjen a család. apád lelép majd a szeretőhöz, de ti túlélitek. Isten biztosan utat fog mutatni és az is lehet, hogy már van egy keresztény, hívő férfi, akit anyukádnak előkészített az Úr, aki megbecsüli, akivel boldog lehet. Semmi sem történik ok nélkül.Cselekedj.
2021. jan. 16. 18:34
 16/74 TotoJTD válasza:
48%
Apukaddal beszeld meg ezt, ha vannak tokei odaall anyukad ele es elmondja neki. Barmennyire is erkolcstelen amit csinal, az apukad, es igy hatbatamadnad ot. Vegyel nagy levegot, es ulj le beszelni vele. Ez az o dolguk, nekik kell megoldaniuk, nem neked.
 17/74 A kérdező kommentje:

mondom apukám már nem gyakorolja a hitét, már csak hivatalosan keresztény

és a durva még az, hogy én elg fiatal vagyok (priviben megmondom mennyi), és

egy 14 éves lánnyal volt, ami szerintem kimerítí a pedofil fogalmát, mert ő 58, és ezen nem tudok túllépni

18/74 A kérdező kommentje:
a másik dolog, hogy egyszerűen még reménykedek benne, hogy ez egy félreértés, és ha leülnék beszélni apámmal, akkor ez valósággá válna
2021. jan. 16. 18:35
 19/74 anonim ***** válasza:
26%
14 évessel lenni nem bűncselekmény?!
2021. jan. 16. 18:35
 20/74 anonim ***** válasza:
84%

Hívd anyut. Ha meg más nőt tologat, akkor főleg. Hazugságban nem jó élni.

Mondjuk akkor inkább eresztény mint Szájer Józsi.

2021. jan. 16. 18:38
1 2 3 4 5 6 7 8

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!