Mi volt a legfájdalmasabb dolog, amit a szüleid mondtak Neked?
Gyerekkoromban(6-10évesen) azt hallgattam, hogy egyedül fogok meghalni,a mi szarul esett. Ezt elég sokáig mondták, ha valami rosszat csináltam.
De legjobban talán az érintett meg, mikor apám megkérdezte, hogy nem gondolkodom-e az öngyilkosságon. Legszebb ebben az, hogy de, körülbelül 4 éve.:)
Apám: nem értesz semmihez, segítség helyett csak hátra mozdítasz és játékot csinálsz a munkából. Előtte összetörte a polcrendszert, amihez áthívott, hogy szedjem szét, én meg csak előkészítettem a kulcsokat. A türelem nincs a szótárában.
Anyám: ebben a lányban van pár vonó, nem illik hozzád! Ki tudja, milyen goromba betegséget kapsz el tőle. Még ide szüli neked a másik palija gyerekét, és aztán nem teheted ki őket, mert védi a törvény. Túl vékony, biztosan nem beteg? Ránézésre nem élne túl egy szülést. Ha nálad hal meg, mit csinálsz a gyerekkel, aki nem is biztos a tiéd?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!