Mi volt a legfájdalmasabb dolog, amit a szüleitek mondtak nektek/csináltak veletek?
Mikor kisgyerekként este befulladtam az asztmám miatt, anyám pedig megrángatott és közölte, hogy vagy bekussolok vagy megöl.
Szerintem ezt sosem fogom elfelejteni.
Minek születtél meg...ja nem volt jobb dolgom.
Anyámnak félhangosan undorral: Rituálét csinál az evésből, nézd már ahogy előkészül, meg csinálja. Mintha ekkörül forogna az élete."
Mindezt úgy, hogy hajnalban rendszeresen zabált a konyhában apám ráadásul hangosan így alig tudtam tiniként normálisan aludni.
amikor a nagyszüleim (velük élek) azt mondták, hogy n egy xar vagyok és semmit nem fogok letenni az asztalra, hülye vagyok és soha nem lesz belőlem senki meg hogy intézetbe jobb helyem lenne...
nem értem minek állandóan inniuk.
15/l
Hogy egy borzalmas ember vagyok, egy dög és közben látom a csalódást a szemükben.
Kívülről lehet, hogy kellemetlen embernek tűnök, de valójában nem vagyok az... Csak nem foglalkoztak velem, nem neveltek miután suliba kerültem, ott meg mindenki bántott, ki voltam közösítve, így nagyon vastag falat vontam magam köré. Ők meg nem értik miért lettem ilyen, amilyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!